Жилищен кредит за строителство

Ипотечен кредит за строителство на еднофамилна или многофамилна къща

Ако желаете да ползвате кредит за да построите своя дом, вила, офис или да извършите довършителни ремонтни дейности, можете да направите това в някоя от банките на вашия град. Възможно е банковата институция да отпусна 80, 90 или дори 100% от необходимата ви сума. Всяка банка, обаче иска гаранция за това. В случая гаранцията, която банката ще поиска от вас е новият дом, който вие строите.

В случай, че изпаднете в невъзможност да погасите месечните вноски, този дом ще бъде обезпечение и банката ще има право да го продаде за да възвърне кредита, който ви е отпуснат.

Преди да поискате кредит Вие трябва да имате готовност да докажете своите доходи и начина, по който ще изплащате своя заем – в левове или в евро. Парите за отпускане за строеж се изплащат директно на инвеститора и то не наведнъж, а поетапно. При всеки завършен етап строителя ще получава своите пари за свършената работа, а когато новият дом се сдобие с акт 15 ще бъде изплатена и пълната сума на 100%

Ипотечен кредит за строителство и довършителни работи

Много е важно и на каква възраст сте вие. От това ще зависи донякъде и дължината на срока за изплащане на вашият кредит. Понякога този кредит може да бъде разсрочен и до 40 години. Вие можете да направите своя бизнес план като го създадете така, че да изчислите своята печалба, а оттам и средствата, които ще са необходими за да се погасят лихвите и таксите, в случай че погасите предсрочно вашият заем. Това се прави когато теглите кредит за инвестиция, в случай че имате терен, но нямате средства за построяване на сгради върху него, които впоследствие да продадете и изплатите кредита.

Купуване на имот с кредит

Ако искате да построите бизнес сгради, офиси, стопанства, блокове и други най-подходящ е кредита за строителство.

бързи кредити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *