КРЕДИТ 24/7
Кредитни карти

Кредитни карти online без доказване на доход

Издаване на кредитна карта без доказване на доход

Искате кредитна карта, но не може да докажете доходите си? Това, че нямате доход или не може да го докажете не е пречка да получите кредитна карта. Просто трябва да разгледате какви възможности предлагат кредитните институции, да направите сравнение и да се насочите към най-доброто предложение. Цялата информация може да намерите в нашия кредитен портал.

Условия по кредитни карти без доход

Това, че не може да докажете доходите си не означава, че трябва да подадете искане в първата кредитна компания, която издава карти без да разглежда доходите. Възможности да получите карта има и те са различни.

Част от банките разрешават лимити по кредитни карти единствено на база оборот по сметката, а също така ако сте лоялен, дългогодишен клиент. И в двата случая, банката определя кредитен лимит, който може да бъде отпуснат. Единствената проверка, която извършва е на кредитната история. Ако редовно сте погасявали задълженията си и нямате допускани просрочия, то това е достатъчно основание за банката, за да Ви разреши издаване на карта.

Издаване на кредитна карта без трудов договор

Ако не работите по трудов договор това не е пречка, за да се сдобиете с кредитна карта. Всяка една банка има промоционални периоди, в които предлага и издава кредитни карти без да разглежда доходите и без да е необходимо същите да бъдат доказвани. С цел привличане на нови клиенти е възможно да получите карта като е достатъчно само да имате чисто кредитно досие. Ако не сте допускали забавяне на плащания по кредити, то ще получите исканата карта. Като недостатък може да се изтъкне факта, че кредитните карти по този начин се издават с лимити определени от съответната институция издател. С други думи, ако желаете по-голям лимит различен от определения, то най-вероятно няма да може да го получите веднага. Първоначално ще стартирате с определеният от банката лимит и след определен период от време след като вече сте ползвали картата ще може да заявите увеличение на лимита.

Важно е да разгледате ценовите условия и допълнителните условия, ако има такива и едва тогава да подпишете договора за кредитен лимит.

Кредитни карти за безработни – от коя банка?

Ако сте безработни обмислете добре идеята за издаване на кредитна карта. Важно е да може навреме да обслужвате задълженията си и да не допускате закъснения. Така, че дори и да намерите кредитна институция, която ще издаде картата, то преценете реалните си възможности за погасяване. Най-често подобни оферти за кредитна карта може да получите от фирмите за бързи кредити, които предлагат и кредитни карти. Имайте предвид по-високите ценови условия, при които се предлагат. Ако оскъпяването е твърде голямо, то по-добрият вариант е да изчакате по-подходящ момент, за да получите карта.

Подаване на онлайн заявка за издаване на кредитна карта

Бърз и много лесен начин е да подадете искането си за кредитна карта онлайн. Процедурите за подаване на заявление са улеснени и след като бъде изпратено в рамките на часове ще получите отговор. Така спестявате изключително много време в обикаляне на офиси и търсене на оферти. Разглеждате, заявявате и очаквате решение. След одобрение на лимит е възможно дистанционно да бъдат оформени и подписани документите, а картата след издаването й да бъде получена чрез куриер. Възможностите да получите картата са много и може да изберете най-удобният за Вас начин.

Вижте още

Кредитна карта без годишна такса

Nina Dimitrova

Рефинансиране на кредитна карта

Nina Dimitrova

Кредитна карта от УниКредит – MasterCard Standart

admin