КРЕДИТ 24/7

Всички оферти за бързи кредити

Избери и кандидатствай безплатно онлайн

ТОП КРЕДИТИ

Препоръчани кредитни оферти
5/5

одобрение

експресно

сума

5000 лв.

срок

1 - 36 мес.

5/5

одобрение

60 минути

сума

6 000 лв.

срок

2 - 18 мес.

5/5

одобрение

60 минути

сума

5 000 лв.

срок

3 - 12 мес.

Рейтингът на кредитните компании се определя на база популярността на компанията в кредитния портал КРЕДИТИ 24

Избери по вид кредит

Най-търсени бързи кредити

Видове бързи кредити

Всички оферти за бързи кредити

По вид кредитополучател

По време за одобрение

По размер на заема

Кредити по градове

Кредити по срок

Популярни кредитни компании

Сравняваме оферти от проверени кредитни институции

Полезни въпроси за бързите заеми

Изберете от списъка с компании и натиснете бутона за кандидатстване "ВЗЕМИ КРЕДИТ".
Попълнете формата и очаквайте обаждане за одобрението и уточнение на всичко необходимо за получаване на заема.

Да, запитванията за кандидатстване за кредит са 100% безплатни! Може да подадете заявка и ако условията не ви устройват или по някаква причина желаете да се откажете, може да го направите без да дължите такса.

Избирате кредит и натискате бутона "ВЗЕМИ КРЕДИТ" - попълнете нужните данни и очаквайте обаждане за одобрението и за получаване на подробна информация за всичко, което ви интересува и как да получите сумата.

Времето за одобрение е различно във всяка компания, като в най-бързите компании се постига разрешаване за 10-30 минути.
Получаването на сумата отново е различно и може да бъде от 30 минути до 1-2 часа при избор от компаниите с експресни кредитни услуги.
В нашия кредитен портал може да сравните времето за одобрение и да кандидатствате в компания по избор.

Може да изберете да получите кредита в брой от офис на кредитната компания, по лична банкова сметка, чрез офис на Изи Пей и много други варианти в зависимост от избраната кредитна компания.
При кандидатстване определяте как искате да получите парите в зависимост от предлаганите варианти от компанията, в която подадете заявка за кредит.

Основното изискване във всички кредитни компании е да имате навършени 18 години, като много компании предлагат кредити само с лична карта, без трудов договор, без поръчители и без гаранции.
Разбира се, всека фирма за бързи кредити има свои собствени изисквания за одобрение - при нас можете да сравните изискванията и да изберете кредит от компания, която отговаря на вашите изисквания.

Кандидатствайте за кредит в компания, която предлага подходящи кредити - например за кредити без доказани доходи, кредити с шанс за одобрение при влошена кредитна история и т.н.
Всяка кредитна компания има своя политика за разрешаване на кредит и дори компаниите представени в секциите за кредити без доходи или с лошо ЦКР не гарантират 100% сигурно одобрение.
Разбира се, може да кандидатствате и в повече компании, ако получите отказ от една компания.

Вие не се ангажирате да вземете кредит, ако по някаква причина условията, които сте получили не ви устройват. Вие най-добре можете да прецените, дали да вземете кредит и можете да се откажете до подписването на договор или да върнете кредита.

Кредитните компании предлагат различни варианти за погасяване на получения заем - с плащане по банков сметка, чрез EasyPay, чрез вноска в офис на фирмата и още много различни варианти. Конкретните данни може да намерите в сключения договор за кредит, като винаги може да се обърнете и към избраната компания за получаване на повече информация.

Можете да ни се доверите

Познаваме финансовия пазар в България

Всички кредитни компании с опция за онлайн кандидатстване за кредит са проверени и с лицензирани за кредитна дейност от БНБ.

Обективна информация за кредитите

Информацията за кредитите се проверява и актуализира съгласно данните от получените бюлетини и уеб сайтове на компаниите.

Ние се грижим за вашата безопасност

Сайтът се достъпва с криптирана SSL връзка, а при кандидатстване данните се получават единствено от избраната кредитна компания.

За бързите кредити онлайн

Най-бързият начин за получаване на заем е от кредитна компания за специализирана в бързите заеми онлайн. В много от представените тук кредитни компании заявленията се обработват до 10-30 минути, докато в банка ще бъде необходимо да подготвите всички необходими документи за кредит и след кандидатстване може да отнеме до два или три работни дни за разрешаването, а в някои банки може да отнеме и повече.

Предимства на онлайн заемите:

  •  Основното предимство е опростената и бърза система за кредитиране с минимални изисквания – предлагат се заеми без нужда от документи за доходите, без гаранти или без обезпечение.
  • Заем могат да получат и хора с влошена кредитна история, когато са имали просрочия, забавени плащания или запори и банките отказват финансиране.
  • Друго предимство е, че лесно може да получите малки заеми до 500, 800 или 1000 лв., тъй като банките предлагат кредити само за по-големи суми над 2 или 3 хиляди лева и с много повече изисквания, документи и повече време за одобрение.

Недостатъци на онлайн заемите:

  • Високи лихвени проценти – по тази причина бързите заеми са подходящи при по-кратки срокове и за по-малки суми. Тези кредитни продукти са подходящи при спешна нужда от пари и бързо погасяване, за да може да намалите лихвените разходи до минимум. Важно е да прецените правилно възможностите си за плащане, за да погасите кредита своевременно и да избегнете допълнителните разходи от такси и лихви.
  • Ограничен максимален размер на кредитите – компаниите имат различни максимални суми (до 1000, 2000, 3000 лв. или до 5000 лв.), като за коректни платци разрешения кредит може да се увеличи и до 8000 лв.

Какви документи са необходими за получаване на онлайн заем

Изискванията за получаването на бърз заем онлайн са минимални и не е нужно да подготвяте допълнителни документи.
Достатъчно е да разполагате с лична карта – най-често се нуждаете само от данните, но понякога може да се наложи да изпратите снимка на личната карта.
Може да получите кредита по банкова сметка или в брой – може да изберете компания, която предлага желания начин за получаване на парите (ако не ползвате банкова сметка). За контакти следва да посочите телефон или електронна поща за удобство в комуникацията.

Кредитни капани и как да ги избегнете

Възникналите въпроси при избор на нов кредитен продукт са свързани основно с опасенията за скрити такси или допълнителни разходи.
Добрата практика прилагана от водещите кредитни компании е след кандидатстване и одобрение да получите ясна информация за точните погасителни вноски, лихви и такси. Такива са и законовите изисквания към дейността на всички регистрирани небанкови финансови компании.
Освен това компаниите се стремят към постоянно подобрение и лоялно отношение към клиентите си, тъй като с развитието на пазара и конкуренцията доволните клиенти имат водещо значение за развитието на фирмите.

Как да се предпазите

  • При нас избирате от лицензирани и проверени финансови организации, които се регулират от контролните органи на БНБ
  • Вижте и сравнете предлаганите условия още при кандидатстване за кредит
  •  Запознайте се договора за кредит при подписване – за някои кредити съгласието с договора се извършва електронно или с SMS потвърждение, а споразумението е в електронен формат или е качено в уеб сайта на компанията.

Ние се стремим потребителите да бъдат максимално защитени и да избират само от доказани кредитни компании.
За всички потребители на платформата ни ще бъде полезно да споделите мнение или коментар за кредитната компания, от която ползвате услуги.
За оплаквания или сигнали, може да се обърнете към избраната кредитна компания, комисията за защита на потребителите или съответните контролни органи.

Защо да изберете кредит в КРЕДИТИ 24