КРЕДИТ 24/7

Кредит срещу ипотека на имот

admin

Kредит срещу обезпечение на имот

Ако търсите кредит срещу обезпечение с имот (апартамент, ателие, къща, вила, търговски обект) до 200 000 лв. попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да Ви предложим най-доброто решение напълно безплатно.

 

Нашите консултанти ще се свържат с Вас в най-кратки срокове.

 


  С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.


  Полезна информация:

  Тегленето на кредит е важна и сериозна крачка, особено когато става въпрос за по-висока сума. Преди да подадете искане се информирайте за всички подробности, детайли и параметри свързани с кредита.

  Такива са размер на месечните погасителни вноски, срок за погасяване, лихвен процент, такси, комисионни и съпътстващи разходи. Също така, необходими документи и обезпечение. Задължително разгледайте офертите на банките и сравнете крайната цена на предлаганите кредити.

  Ние ще Ви помогнем с информация, като Ви запознаем с предложенията и най-важните особености на банките предлагащи жилищни и ипотечни кредити. Ще Ви консултираме безплатно по всички въпроси свързани с тегленето на кредит.

  Ипотечни кредити – какво е важно да знаем?

  От съществено значение е да сте информирани по най-важните въпроси свързани с тегленето на ипотечен заем. Ето защо, задължително трябва да бъдат уточнени всички детайли преди да сте избрали банката, която да Ви финансира. Важно е да разполагате с информация за:

  • Лихва – как се формира и при какви обстоятелства ще се промени? Каква лихва се начислява – фиксирана или променлива?
  • Такси – в какъв размер са таксите и на каква база се начисляват, месечна или годишна?
  • Самоучастие – какъв процент финансира банката и какви са изискванията за наличие на собствени средства в сделката?
  • Обезпечение – какви са приемливите за банката обезпечения и изискванията за покритие на кредита?
  • Поръчител – необходим ли е поръчител и при какви обстоятелства е възможно да бъде потърсен?
  • Застраховка – кои застраховки са задължителни по кредита и какви са изискванията по отношение на рисковете, които трябва да покрива полицата? Важен е въпросът и за избор на застраховател.

  Има много особености, за които трябва да бъдете изключително внимателни. Пропуск на детайл може да доведе до договаряне на неизгодни условия, което ще оскъпи значително кредита. За да бъдете спокойни в процеса на договаряне, отправете запитване в кредитния ни портал. Ще Ви помогнем да получите цялата необходима информация, ще направим сравнение на офертите и ще Ви съдействаме в избора на най-изгодното предложение.