КРЕДИТ 24/7
Кредитни карти

Най-изгодна кредитна карта

Къде са най-изгодните оферти за кредитна карта?

Необходима Ви е кредитна карта и търсите най-изгодната и добра оферта за издаването й? На пазара има много предложения, различни промоции и кампании, множество реклами. Всичко това води до объркване коя всъщност е най-изгодната карта?

За да се определи дали едно предложение за издаване на карта е изгодно трябва да се разгледат няколко важни елемента:

  • Кредитен лимит – как се определя кредитният лимит и възможна ли е промяна по него?
  • Такси – какви са дължимите такси при издаване на картата и ако има годишни такси в какъв размер са? Обикновено годишната такса се събира на датата на издаване на картата. Важно е да го уточните с банката издател, за да предвидите разходите си.
  • Гратис – колко дни е гратисният период, тъй като за всяка банка е различен. Обикновено е 45 дни, но е възможно да бъде 50 или 60 дни. Гратиса е важен, за да може да определите кога най-късно следва да върнете ползваните на ПОС или в интернет средства.

Какво още е важно?

  • Приложим ли е кешбек – какъв е размера и как може да се възползвате от него?
  • Обезпечение по кредитната карта – какви са изискванията за обезпечаване на лимита?
  • Застраховка – сключването на застраховка задължително ли е, каква е застраховката и какви рискове покрива?
  • Такси за теглене на пари от картата – таксите за теглене от банкомат са значителни. Трябва да ги имате предвид, за да не останете неприятно изненадани след първата транзакция на банкомат. Информирайте се за конкретната тарифа на банката издател на пластиката.
  • Лимити за теглене – предварително трябва да сте наясно какви максимални суми може да изтеглите и ползвате от картата. По всяка карта има заложени дневни, седмични и месечни лимити, които не се допуска да бъдат надвишени. Възможно е надвишение, ако предварително е договорено.
  • Как се определя месечната погасителна вноска и на каква дата е дължима – важно е да знаете има ли задължителен минимум.

След като проучите всички параметри и условия може да вземете информирано решение коя карта да изберете. Направете сравнение между поне три оферти, за да може да направите реална преценка коя карта е с най-добри условия. Не бързайте и не се впускайте към най-атрактивното предложение, а изберете цялостната най-добра оферта.

Заявете сравнение в кредитния ни портал. Така ще получите пълната информация, от която се нуждаете. Може да заявите онлайн на момента и да получите отговор в кратък срок без да губите излишно време.

Вижте още

Рефинансиране на кредитна карта

Nina Dimitrova

Кредитна карта от БЯЛА КАРТА – Международна

admin

Кредитна карта от ДСК – Visa Maxi Go

admin