КРЕДИТИ 24
Информация Ипотечни кредити

Кредит при публична продан

Ипотечен кредит за закупуването на имот от публична продан

Често пъти се случва в сделките за имоти да бъдат замесени части съдебни изпълнители. Може частен съдебен изпълнител да е обявил за публична продан Вашият недвижим имот. При това положение банките отпускат кредити за хора, които искат да придобият такива имоти, които са обявени публично. Ако става въпрос за Вашето жилище, то най-вероятно имотът да е запориран от частния съдебен изпълнител, тъй като сте натрупали някакви задължения или пък имате закъснение с плащането на вноски. Така имотът бива обявен за публична продан, а средствата от него ще отидат, за да погасят задълженията.

Кредит за покупка на имот от ЧСИ

Дори и самите Вие да сте попаднали в подобна ситуация не се бавете, а потърсете решение на въпроса. Банките отпускат кредити за покупка на имоти обявени от ЧСИ за продан. Допустима възможност е да си върнете обявеният вече имот. Този вид кредити са по-специфични, а и след като сте допуснали да се стигне до публична продан имате финансови затруднения. Трябва да може да се споразумеете с конкретна кредитна компания да Ви финансира, за да си върнете обратно имота.

Подобни сделки не са изключение в днешно време. По-скоро трябва да внимавате какъв нов дълг ще поемете и как ще го погасявате,  за да не се озовете в още по-трудна ситуация след време.

Вижте още

Какво е ГПР?

admin

Процедура при запор на заплата

admin

Фирми за бързи кредити

admin