Ипотечен кредит без доказване на доход

Нужда от ипотечен кредит без доказване на доход

 

Кредитите имат най-различни разновидности. Всеки един от тях е предназначен за определена група от потребители. Едни от най популярни кредити за ипотечните. Хората знаят за тях и повечето са наясно с техните параметри. Ипотечните кредити имат ясни правила и условия и винаги целият да обслужат една единствена цел – закупуването на нов дом. Размерите, на сумите които хората искат са най-различни. Човек може да се нуждае от 20000 или 200000 лв. Периода, за който трябва да върнете кредита ще бъде изяснен на място в банката. Сроковете варират от 5-10 до 25-30 години. Като цяло ипотечните кредити имат еднакви условия и параметри. При някои от тях обаче нещата са малко по-особени. Добре е да си информиран в детайли с всичко, преди да вземете ипотечен кредит.

Ипотечен кредит без доказване на доход и гаранция недвижим имот

  • Сума: от 5 000 до 90 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

За да вземете такъв кредит имате нужда от ипотека. Залагането на имот гарантира на банката отпуснатата сума. Това се нарича ипотека. В този случай няма нужда да доказвате каквито и да било месечни доходи. Кредитното ви минало също няма да бъде взето под внимание. Достатъчно гаранции за банката е това, че залагате ваш недвижим имот.  Нещата са повече от прости – залагате имота и взимате парите. Независимо дали е къща, някакво старо помещение или нещо друго. Банката ще пресметне неговата стойност и въз основа на това ще ви даде кредит.

Имайте предвид че най-ценни за банката си имотите в централна градска част.

Шанса да ви бъде отпуснат кредит е по-голям, ако имота се намира в центъра. Ако имате някакви ниви и поляни с които кандидатствате, много вероятно е да не бъдете одобрени за кредит. Ипотечния кредит не е само за нов дом, често пъти хората го взимат за някаква покупка, за нов бизнес или пък да изплатят стари задължения.

Ипотечния кредит има плюсове и минуси. При него имате сигурност най-вече в сирената лихва. Ще бъдете консултирани напълно безплатно от банков експерт. Това е шанса ви да се запознаете в детайли с параметрите по ипотечния кредит и да договорите най-изгодните за вас условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *