КРЕДИТ 24/7

оценка

5/5

ГПР

49.23%

Срок

4 - 36 мес.

сума

до 9 000 лв.

одобрение

до 1-2 часа

Представителен пример: За продукт Изи Кредит на стойност 300 лв. със срок на погасяване 3 месеца, при ГПР (годишният процент на разходите) за настоящия пример 49,23% и фиксиран ГЛП 40%. Вноската е в размер на 26,27 лв. След 12 седмици ще настъпи крайният срок за погасяване на Вашето задължение в размер на 315,24 лв.

Профил на компанията

Изи Кредит е бързо развиваща се и успешно позиционирана кредитна компания с над 635 000 клиенти и с над 2 600 000 отпуснати кредита. Бързата и лесна процедура по отпускане на кредитите и одобрение в рамките на няколко часа прави компанията предпочитана от кредитоискателите.

Предимства на компанията са:

 • Теглене на кредит само срещу лична карта
 • Одобрение до 2 часа
 • Възможност за дълъг срок на погасяване
 • Погасяването може да се извърши в по банков път, с карта или при посещение на място от кредитен консултант
 • Кредит без обезпечение
 • Формиране на бонус точки, които да бъдат използвани
 • Възможност за предоставяне на суми до 90 000 лв. под формата на обезпечен кредит
 • Промоционални оферти за нови клиенти

Продукти и услуги от Easycredit

Дружеството предлага различни възможности за кредитиране, като целта е обхващане на по-голям брой потребители. Гамата на предлаганите кредитни продукти е голяма и включва:

Кандидатстване

Процедурата за кандидатстване е лесна и удобна за клиента. Задължителен документ е личната карта. А, ако кандидатствате за конкретен специфичен кредитен продукт е необходим и документ за дохода. Може да заявите искането си онлайн или на място в офис на компанията. Решение се получава в рамките на няколко часа.

Условия

Достатъчно е да бъдете пълнолетен български гражданин и да разполагате с документ за самоличност, който е актуален и валиден. Може да подадете искането си и да уточните необходимостта от доказване на доходите.

Недостатъци

 • При кредитите със седмични вноски са възможни затруднения при плащането
 • Кратък срок на погасяване при част от кредитите

Чести въпроси

С цел улеснение при погасяване на вноските, дружеството предоставя възможност на клиентите си кредитният консултант да получи плащането от дома на потребителя. Това е вид удобство, ако не разполагате с друга възможност да извършите плащането.

Предлагат се кредити до 90 000 лв., като тези суми задължително трябва да бъдат обезпечени. Кредитният продукт се предлагат от дружеството, но реално е продукт на финансовата компания „Вива Кредит“ ООД.

На базата на събраната информация в разговор с кредитния консултант ще може да се определи и най-подходящият кредит за Вас. Целта е получите най-изгодното предложение в конкретния случай.

В рамките на 14 дни от датата на сключване на договора за заем може да се откажете.

Най-добрият вариант е да потърсите кредитния консултант, който Ви обслужва и да обсъдите възможните варианти.

Дори да отговаряте на условията на кредитната компания за отпускане на по-висок размер кредит, изтеглете точно толкова, от колкото имате реална нужда. Ако изтеглите допълнителна сума, която към момента не е необходима рискувате да плащате излишни лихви и да се затрудните при погасяването.

Мнения на потребители

Велко Митев

Добро обслужване.

Иван Иванов

Условията за кредита са изгодни, няма скрити текстове или такива с малки букви. Всичко е много прозрачно. По всяко време можете да си проверите задълженията.

Христо Илиев

В случай, че отново ми трябва бърз кредит отново ще се възползвам от услугите. Много лесно получих парите и съм доволен.

  Информация за компанията

  През 2005 г. стартира дейност фирма Кредит Корект с насоченост потребителско кредитиране без необходимост от посещаване на офисите от кредитоискателите. Задължение на кредитните консултанти е да посещават клиентите в техния дом или удобно за тях място. Изцяло нова и непозната концепция до тогава в България.

  След старта името на фирмата е променено на „Изи Асет Мениджъмнт“ АД, откъдето произлиза и името на първия потребителски кредит – Изи Кредит.

  Постепенно през годините дружеството се развива и стъпва на кредитния пазар в Украйна, Румъния, Полша, Северна Македония. Клоновата мрежа се състои от над 185 офиса в страната и още около 190 офиса в изброените държави, където е позиционирана компанията. Дружеството е част от „Мениджмънт Файненшъл Груп“ АД – холдинг, обединяващ компаниите, предлагащи финансови услуги в Централна и Източна Европа.

  Адрес: гр. София 1324, ж.к. „Люлин“, бул. „Джавахарлал Неру“ № 28, офис 40-46

  Вписано в регистъра на БНБ под № BGR00009.