КРЕДИТИ 24

Оценка 5

5/5

ГПР

43,20%

Срок

12 - 60 мес.

Сума

до 3000 лв.

Одобрение

до 2 часа

Представителен пример: При кредитен лимит 1000 лв., на 3-то число на месеца са използвани 100 лв. от лимита, то на 1-во число на следващия месец се дължат използваните 100 лв. главница плюс 27 дни по 0.12% от 100 лв. Стойността на натрупаните към 1-во число на следващия месец лихви по Бяла Карта ще са 3.24 лв. Цялата сума за плащане е 103.24 лв. ГЛП по кредитна карта Бяла Карта е фиксиран и е равен на 43,2%. Лихвата е 3.6% на месец или 0.12% на ден, начислена върху използваната и усвоена сума.

Профил на компанията

Бяла карта е водещ кредитен продукт, високо оценявана от ползвателите. Лесен и бърз достъп до кредитен лимит 24/7. Картодържателите са над 120 000.

Ползването на Бяла карта има редица предимствата:

 • Подаване на заявление онлайн
 • Безплатна доставка на картата до адрес
 • Без такса за издаване
 • Без такса за плащане в търговски обект или интернет
 • Без такса при теглене на пари в брой от банкомат
 • Международна кредитна карта
 • Изградена промоционална бонус система
 • Възможност за погасяване по банков път, EasyPay, FastPay
 • SMS известяване за извършено плащане

Продукти и услуги от Бяла карта

Бяла карта издава кредитна карта валидна за срок от 2 години с лимит 3 000 лв. Процедурата е лесна и бърза, а картата се получава до няколко дни чрез куриер.

Условия

Кандидатстването е онлайн. Достатъчно е да разполагате с валиден документ за самоличност и да заявите искането си. Пластиката се доставя на конкретно посочен адрес от куриер. Едновременно с пластиката се доставят и необходимите документи, които следва да бъдат подписани и върнати към компанията. След получаването им ще имате достъп до одобрения кредитен лимит.

Недостатъци

 • Необходимостта от предоставяне на обезпечение – гаранция или физическо лице, отговарящо на определени изисквания
 • В случай, че не се предостави обезпечение в рамките на 5 дни от активирането на картата, ще се начислят неустойки по договора

Чести въпроси

Опциите са две: на телефона на компанията или онлайн на сайта.

В случай, че имате лоша кредитна история може да получите карта, ако работите на трудов договор. Това изискване е единствено за клиенти, които имат влошено кредитно досие.

Задължителната минимална вноска по Бяла карта е 15% от лимита по картата.

Максималната сума може да бъде не повече от 3 000 лв. Конкретния лимит се определя в зависимост от доходите на клиента, като има възможност да бъде увеличаван през времето на ползване на картата до достигане на максималната сума.

Възможните варианти за застраховане са „Кредитна протекция“ и „Защита на картата“. Застраховката се сключва за срок от 1 година.

До 5-то число на месеца е необходимо да бъде погасено месечното задължение. В случай на закъснение се дължат неустойки.

Мнения на потребители

Информация за компанията

byala-krata-kredit
Таня Стоянова

Много съм доволна от коректното сътрудничество, ако мога така да го нарека. Винаги имам нужната сума на момента. Благодаря за което.

Наташа Сотирова

Чудесни и културно обслужване и разясняване!!

Мариана Стоичкова

Най-доброто обслужване, няма такси, теглене от чужбина. Добър концепт.

Диляна Димитрова

Имам Бяла Карта от февруари месец. Ползвала съм я на банкомат - наистина няма такси, което с друга моя кредитна карта си е сериозна сума. Изтеглих, платих и наистина не струва нищо, когато е пълна. Абе - ако си я ползваш коректно и по договор, всичко е точно.

  През 2013 г. е създадена „Аксес Файнанс“ ООД – небанкова финансова компания, вписана в регистъра на БНП под № BGR00332, ЕИК BG202806978. Основната дейност на дружеството е отпускане на кредити.

  От 2016 г.  дружеството се позиционира в Румъния с бранд AXI.

  Адрес: гр. София, ул. Балша № 1, ет. 1