Рефинансиране на кредит без поръчител

Рефинансиране на потребителски кредит без поръчител

Услугите на бързите кредити се явяват спасителен пояс за повечето хора, тъй като те им дават парите, от които се нуждаят, за да погасят ежедневните си нужди,  да платите ремонта на колата или пък да организирате семейната си ваканция. Често за тези кредите не е необходимо да чакате дълго време и получавате одобрение още на същия ден.

Рефинансиране на бърз кредит без поръчител

Понякога бързите кредити наистина са най-добрия начин. Няма ги купищата документи, няма ги часовете висене на опашка за одобрение. Тези неща са присъщи на банките. Там нещата са особено сложни. Дори няма нужда да доказвате и дохода си, ако отидете във фирма за бързи кредити.

Най-често има два вида кредити. Единият е до заплата. Този кредит служи, за да си погасите месечните разходи и на заплата трябва да го върнете. Обикновено срока е 15-30 дни.  Другият кредит е на равни месечни вноски.  Тук вие договаряте условията с фирмата и можете да вземете кредит до 15 хиляди лева.

Едно от основанията, за да вземете бърз кредит може да е рефинансирането на друг. В този случай вие трябва да сте бил изряден платец и с чисто кредитно минало. Кредитното си минало можете да проверите в регистрите на БНБ. Обикновено за такъв вид кредит не ви трябва поръчител.  Има си ясни правила и параметри и нещата стават много бързо.

Много по-вероятно е дадената фирма, от която искате заем, за да рефинансирате друг, да ви даде и отстъпка, ако сте бил изряден платец.  Трябва да се консултирате и да можете да си направите правилно сметката, за да сте сигурни, че рефинансирането ще ви свърши работа и няма да затънете още повече.  Ако обаче всичко е наред и нещата са така както искате, то няма причина да не се възползвате от тази услуга и да погасите част от задълженията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *