КРЕДИТ 24/7
Ипотечни кредити

Ипотечен кредит без превод на работна заплата

Кредит без превод на заплата

Как може да получите кредит без превод на заплата? Повечето банки изискват превод на месечното възнаграждение по сметка, когато искате да изтеглите ипотечен заем. Целта на банките е клиента да бъде на пълно банково обслужване и да ползва повече продукти и услуги от банката, която ще го финансира. Често пъти, обаче кредитоискателите се сблъскват с проблем по този въпрос, тъй като част от работодателите не са склонни да превеждат заплатата по сметка в конкретна избрана банка от техния служител. Как да постъпите в подобна ситуация?

Как да изтегля кредит без превод на работна заплата?

Ако сте наясно, че не може да осигурите превод на заплата, то още от самото начало трябва да съобразите този факт. Важно е да го коментирате с банката. Обикновено всички оферти се предоставят при условие, че заплатата се превежда в банката. При липса на превод лихвата по кредита ще е по-различна, тоест по-висока. Друго изискване, което може да постави банката е осигуряване на поръчител. Независимо, че става въпрос за ипотечен кредит, банката може да изиска и поръчител, когато говорим за кредит без превод на заплата.

Накратко, може да договорите много изгодни условия само при условие, че получавате доходите си в банката. Така, че потърсете конкретни оферти и разговаряйте предварително с работодателя. Важно е да получите неговото съгласие, за да се възползвате от много по-изгодни условия по ипотечния кредит.

Вижте още

Покупка на жилище с кредит

Nina Dimitrova

Ипотечен кредит – такси

Nina Dimitrova

Ипотечен кредит за българи в чужбина

Nina Dimitrova