КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Информация

Кредитни компании

Кредитни компании в България – какво представляват?

Кредитните компании са небанкови финансови организации, които са съвременна алтернатива на банките. Ако ви се налага да изтеглите кредит, то имате две опции – получаване на заем от банка или от фирма за краткосрочни заеми. Без значение кое от двете предпочетете, двата варианта имат своите плюсове и минуси. Обикновено част от хората предпочитат банковите заеми като по-евтини. Друга част избира кредитни компании, поради улеснените условия и изисквания, както и бързината на кандидатстване, одобрение и усвояване на сумите.

Кога е по-добре да изберем кредитна компания пред банка?

Всичко е строго индивидуално. В случай, че имате непланирани разходи и спешна нужда от пари, то кредитните компании ще отговорят на нуждите ви. Ако имате възможност и добро ЦКР да кандидатствате в банка, може да са възползвате от по-ниска годишна лихва. Разбира се, това не значи, че не може да намерите банка, която да ви одобри бързо и лесно за заем, както и да намерите фирма, чиято лихва не е голяма.

Небанковите финансови институции набират все по-голяма популярност. Те се стремят да съдействат с финансова помощ на максимален брой потребители, като за тази цел те използват редица способи за привличане на клиенти.

Кредитни компании – основни предимства

Заемите, които предлагат кредитните компании се одобряват и отпускат за минути. В случай, че имате спешна нужда от средства, то може да изтеглите заем в определен размер от тези фирми. Един от основните им плюсове е, че за тях се кандидатства по електронен път достъпно и удобно. При тях средствата се усвояват до минути по посочен от кредитоискателя начин – чрез Easy Pay, по банков път или в брой от офис на фирмата. Запитването се изпраща онлайн, а решението се съобщава по телефона. Изключително улеснена процедура, бързо разглеждане и одобрение. Важни са условията, при които се отпускат заемите. Затова, не бързайте да подавате искане, а внимателно преценете офертите и изберете най-изгодната.

Вижте още

Кредит за медицински служители

admin

Видове ипотечни кредити

admin

Бърз кредит по телефона

admin