КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Информация

Бързи потребителски кредити

Харакеристики на небанковите онлайн кредити 

Онлайн кредитите стават все по-популярни у нас. Този пост ще отговори на най-често задаваните от потребителите въпроси, свързани с онлайн кредити.

Какво е онлайн кредит?

Онлайн кредит е заем, отпуснат от небанково дружество, за който се кандидатства по електронен път. Той често е наричан бърз, защото становището за отпускане на финансовата сума се получава до няколко минути след изпращане на молба. Сумата се отпуска до няколко часа след получаване на положително становище. Значителна част от кредитните компании са улеснили максимално процеса по кандидатстване, одобрение и усвояване на парите, за да може гражданите да използват услугата бързо, лесно и достъпно.

Какви са видовете онлайн кредити?

Един от видовете краткосрочни заеми е „кредит до заплата“. Този финансов продукт е доста използван, тъй като се отпуска при възникнало икономическо затруднение, свързано с непланирани разходи и се погасява при първа възможност, т. е при първото възнаграждение или парично постъпление. Този вид услуга е с неголям размер и с кратък погасителен срок, но при нужда е възможно да се изтеглят и по-големи суми за по-дълъг период.

При какви случаи се отпускат онлайн кредити?

Онлайн заемите са предназначени за посрещане на непланирани разходи като малки домашни ремонти, за електроуреди, закупуване на техника, медицински разходи и пр.

Необходими ли са някакви гаранции?

В зависимост от конкретния случай на отделния потребител фирмите може да изискат поръчител или банкова гаранция.

Какво представлява банковата гаранция?

Toвa e зaдължeниe нa бaнкaтa, издaлa дoкyмeнтa дa зaплaти oпpедeлeнa сумa нa дaдeнo лицe пpи нacтъпвaнe нa oпpедeлeни oбcтoятeлcтвa. Кредитните компании често изискват такава гаранция и тя е важно изискване за одобрение на заем.

Разгледайте всички предложения за кредит в кредитния ни портал и изберете най-изгодното. Заявете искането си онлайн и ще спестите много нерви и време.

Често задавани въпроси

Напълно безплатно може да сравните всички наши предложения и без нужда от регистрация!
Размера на отпусната сума зависи политиката на избраната от вас кредтитна компания, от вашата кредитна история, възможността да докажете постоянен доход и др.
Спестявате време! Лекотата за избор и кандидатстване за кредит.
Ние не сме банка или кредитна компания. Ние сравняваме кредитни продукти като бързи кредити, кредитни карти , потребителски заеми, ипотечни кредити и др.

Вижте още

Кредити Варна

admin

Фирми за бързи кредити

admin

Кредити от частни лица

admin