КРЕДИТИ 24
Ипотечни кредити

Вноска по ипотечен кредит

Определяне на месечна вноска по ипотечен кредит

Предварително искате да направите изчисления на вноска по ипотечен кредит, който искате да изтеглите? Може да изчислите месечна вноска по кредита в сайта ни като зададете сума и избран от Вас срок на кредита. Ще видите общото оскъпяване и може да направите сравнение за различни срокове и суми. Това разбира се е обща калкулация, тъй като сумата на кредита се определя след съответните изчисления и трябва да бъдат съобразени конкретните изисквания на банката, която сте избрали.

Ние ще Ви консултираме по всички въпроси свързани с теглене на ипотечен кредит. Ще Ви дадем пълна информация по отношение на изискванията и условията на банките. Ще Ви съдействаме да изберете най-изгодното предложение за ипотечен кредит, след като отправите запитване в кредитния ни портал.

Как се изчислява вноска по ипотечен кредит?

За да се направят точни изчисления на вноската по заема е необходимо да знаем какъв лихвен процент е приложим по сделката и ще има ли гратисен период. След като знаете сумата на кредита, лихвата и възможен гратисен период ще може да се направят и точните калкулации. Сумата на кредита зависи от много фактори и за да сте сигурни, че може да получите искания размер кредит трябва да сте направили първоначални разговори с кредитен консултант.

Размерът на кредита се определя на база пазарната оценка на имота, доходите и задлъжнялостта. Всяка банка има конкретни изисквания и показатели, които следи, за да определи възможното финансиране.

Заявете консултация с нас и ще дадем отговори на всички възникнали въпроси, заедно ще изберем най-изгодното предложение за ипотечен кредит.

Ипотечен кредит – вноска

Много съществен момент е определяне на максимално възможната вноска, която кредитоискателят може да плаща без да изпитва затруднения. За тази цел се изчислява кредитоспособността – показател, който е определящ при вземане на решение по искане за кредит. За да се изчисли се вземат в предвид вноските по всички кредити и лизинги, включително и новия и се съпоставят с чистите доходи. Доходите също имат значение, тъй като не всички банки приемат реалните и допълнителните доходи.

Така, че при изчисляване на това каква вноска е възможна при отпускане на нов ипотечен кредит се вземат предвид много фактори. Предварително може да направим анализ на кредитоспособността като отправите запитване към нас. Кредитен консултант ще се свърже с Вас и ще уточните всички въпроси по отношение на тегленето на ипотечен кредит. Така предварително ще сте наясно какъв кредит може да бъде отпуснат и при какви условия.

Вижте още

Ипотечен кредит за ремонт и обзавеждане

Nina Dimitrova

Съдействие за ипотечен кредит

Nina Dimitrova

Изисквания за ипотечен кредит

admin