Бързи кредити за българи в чужбина

Заем за българи работещи в чужбина

Напоследък на пазара за кредитни услуги се наблюдава една интересна тенденция. Както знаем, една немалка част наши сънародници се трудят в чужбина. Тези хора би трябвало да са по-добре финансово от трудещите се в България. В последно време, обаче, все повече българи, живеещи и работещи зад граница търсят кредит. Това обаче се оказва не толкова лесно. Голяма част от фирмите за кредити и банките нямат предоставяне на кредит на българин в чужбина като услуга. И то най-вече за тези наши сънародници, които почти не живеят в България.

По принцип такива кредити имат много общо с другите видове кредити, като например ипотечния кредит. За банките и фирмите обаче е необходимо кредитоискателя да има по-голямо самоучастие в тях.

 

Теглене на Кредит с Доход от Чужбина

Ако живеете трайно извън България и сте решили да вземете кредит срещу ипотека, ситуацията няма да се промени кой знае колко. Условията по кредита ще бъдат същите, вашето имущество ще бъде ипотекирано в банката и това ще бъде нейната гаранция по взетия кредит.

Представяме ви някои банки, които са разработили кредитни продукти специално за работещите и живеещи българи зад граница.

УниКредит Булбанк

Ако желаете заем от тази банка, трябва да представите постоянен трудов договор от вашия чуждестранен работодател.

Societe General Експресбанк

Тук нещата стоят по същия начин, ще трябва да докажете, че работите постоянно в чужбина. Условията ще включват 360 месеца като максимален срок, в който трябва да погасите заема.

Пощенска банка

Тази банка е насочила своите кредитни услуги към целевите кредити. Тяхната цел е кредитополучателя да си закупи някакво недвижимо имущество. За да се възползвате от такъв кредит също трябва да докажете че работите постоянно в чужбина и имате сигурни месечни доходи.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *