КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити

Бързи кредити за българи в чужбина

Заем за българи работещи в чужбина

Напоследък на пазара за кредитни услуги се наблюдава една интересна тенденция. Както знаем, една немалка част наши сънародници се трудят в чужбина. Тези хора би трябвало да са по-добре финансово от трудещите се в България. В последно време, обаче все повече българи, живеещи и работещи зад граница търсят кредит. Това се оказва не толкова лесно. Голяма част от фирмите за кредити и банките нямат предоставяне на кредит на българин в чужбина като услуга. И то най-вече за тези наши сънародници, които почти не живеят в България.

По принцип такива кредити имат много общо с другите видове кредити, като например ипотечния кредит. За банките и фирмите, обаче е необходимо кредитоискателят да има по-голямо самоучастие.

Теглене на Кредит с доход от Чужбина

Ако живеете трайно извън България и сте решили да вземете кредит срещу ипотека, ситуацията няма да се промени кой знае колко. Условията по кредита ще бъдат същите, вашето имущество ще бъде ипотекирано в банката и това ще бъде нейната гаранция по взетия кредит.

Представяме ви някои банки, които са разработили кредитни продукти специално за работещите и живеещи българи зад граница.

УниКредит Булбанк

Ако желаете заем от тази банка, трябва да представите постоянен трудов договор от вашия чуждестранен работодател.

Пощенска банка

Тази банка е насочила своите кредитни услуги към целевите кредити. Тяхната цел е кредитополучателя да си закупи някакво недвижимо имущество. За да се възползвате от такъв кредит също трябва да докажете, че работите постоянно в чужбина и имате сигурни месечни доходи.

ОББ

Банката има определени изисквания, както по отношение на доходите, така и по отношение на документите, с които да докажете доходите си.

Изискванията са много и различни във всяка финансова институция. Заявете консултация в сайта ни преди да направите избор на финансираща институция. Така ще бъдете спокойни, че ще изберете най-добрата оферта за кредит.

Предимства на кредити за работещи в чужбина

1. Гъвкави условия

Всеки работещ в чужбина има свои специфични нужди. Затова търсете гъвкави условия, които да отговарят на вашите индивидуални изисквания. Можете да изберете размера на кредита, срока за погасяване и вида на лихвата, които ви устройват.

2. Бързо одобрение и изплащане

Времето е от съществено значение, когато става дума за финансови нужди. Одобрението е възможно да бъде получено за няколко часа, а парите да се получат в рамките на дни.

3. Ниски лихвени проценти и разумни такси

Важен фактор при избора на кредит са лихвите. Търсете изгодни лихвени проценти и разумни такси, за да си гарантирате, че погасяването на кредита няма да натовари финансите ви.

Как да кандидатствате за кредит?

Можете да следвате следните стъпки:

  1. Онлайн кандидатстване – заявете искането си онлайн като попълните личните си данни и желаната сума.
  2. Одит на документите – след получаване на вашата заявка, документите ви ще бъдат разгледани и ще се направи оценка на способността да погасите кредита.
  3. Одобрение и изплащане – след получаване на одобрение, следва подписване на договор и изплащане на сумата.

Вижте още

Студентски кредит

admin

Кредит за 18 годишни

admin

Кога и как да вземем пари назаем онлайн?

admin