КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Информация

Кредити от заложни къщи

Къде е най-доброто място за получаване на бързи кредити от заложни къщи? Разбира се, най-добрата и надеждна заложна къща е тази, която ще предложи най-изгодните условия и цени. От заложна къща можете да вземете заем, обезпечен с:

  • бижута от злато;
  • сребърни бижута;
  • технологии;

Кредити, обезпечени с имущество от заложни къщи

Клиентите на заложните къщи получават редица предимства:

  • Обективна оценка.
  • Безопасно съхранение на обезпечението.
  • Гъвкав лихвен процент.
  • Оценка на заложеното имущество може да се извърши на място и спестявайки време.

Предоставяне на заеми, обезпечени с имущество при изгодни условия

Заемите, обезпечени с имущество, се предоставят при изгодни условия и имат многостранни предимства. Заемът може да бъде обезпечен с бижута, часовници на елитни марки, антики и уреди.

Парите в заложната къща могат да бъдат получени спешно, а заемът отнема минимално време. Този вид заем е достъпен за всеки, който притежава ценно имущество.

Изгодно е да си сътрудничите със заложна къща и е лесно да се уверите в това от собствен опит. Този начин за решаване на материални затруднения е един от най-удобните. Лихвеният процент по заемите от заложната къща е сравнително нисък и не се нуждаете от много документи.

Недостатъци на тези услуги са, че не може да се получи кредит от заложна къща без залог. Естеството на дейност на заложните къщи е да предоставите материална вещ с определена стойност като гаранция за вашите пари.

Друг недостатък на тези заеми, е че те не формират кредитна история. В случай, че теглите заем от банка или фирма за бързи кредити вие градите вашата кредитна история на надежден и лоялен клиент. Това увеличава шансовете ви в бъдеще да получите банков или небанков заем с по-голяма сума, с по-дълъг период на изплащане и при много по-изгодни условия.

Как да получите кредит от заложна къща?

За да получите кредит от заложна къща, следвайте тези стъпки:

  1. Намерете подходяща заложна къща: Изследвайте различните заложни къщи във вашата район и намерете тази, която предлага най-добри условия за вас.
  2. Преценете стойността на залога: Оценете стойността на имуществото, което искате да заложите. Това ще ви помогне да определите максималната сума, която можете да заемете.
  3. Посетете заложната къща: Отидете до избраната от вас заложна къща и предоставете заложеното имущество за оценка.
  4. Подпишете договора: Ако офертата на заложната къща ви устройва, подпишете договора за кредит и получете парите.

Как да изберете заложна къща?

За да изберете надеждна заложна къща, вземете предвид следните фактори:

  1. Репутация: Проучете репутацията на заложната къща. Прочетете отзиви от предишни клиенти и проверете дали има някакви жалби или съдебни процеси срещу нея.
  2. Лиценз и разрешителни: Уверете се, че заложната къща разполага с необходимите лицензи и разрешителни за своята дейност. Това е показател, че работи в съответствие със законовите изисквания.
  3. Прозрачност и яснота на условията: Заложната къща трябва да ви предостави ясна и разбираема информация относно условията на кредита, включително лихвата, срока и възможностите за преустановяване на договора.
  4. Професионализъм на персонала: Оценете професионализма на персонала в заложната къща. Те трябва да бъдат вежливи, отзивчиви и готови да ви помогнат с всякакви въпроси или проблеми.

Ние сме иновативен инструмент за търсене на бързи заеми чрез интернет. Използвайте нашето сравнение на оферти преди да кандидатствате, защото той значително улеснява процеса на взимане на решение. Можете лесно и бързо да съпоставяте оферти, които отговарят на вашите нужди, начин на живот и възможности. Кандидатствайте с бутона Заяви.

СРАВНИ КРЕДИТИ

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

МНЕНИЯ

 

Често задавани въпроси

Напълно безплатно може да сравните всички наши предложения и без нужда от регистрация!
Размера на отпусната сума зависи политиката на избраната от вас кредтитна компания, от вашата кредитна история, възможността да докажете постоянен доход и др.
Спестявате време! Лекотата за избор и кандидатстване за кредит.
Ние не сме банка или кредитна компания. Ние сравняваме кредитни продукти като бързи кредити, кредитни карти , потребителски заеми, ипотечни кредити и др.

Вижте още

Бързи потребителски кредити

admin

Ипотечен кредит – мнения

Nina Dimitrova

Кредит срещу граждански договор

admin