Кредит по време на бременност или в майчинство

Кредит за майки или бременни / заем за майки

Различните кредити, предлагани от различните фирми и банки са с различни условия. Независимо от своето финансово състояние, всякакви хора могат да кандидатстват за кредит. Стига да покриват условията. Колкото и разнообразни кредити и условия да съществуват, обаче, една група хора много трудно може да вземе заем. Става въпрос за жените в майчинство и хората с ТЕЛК.

Банките и фирмите за кредити за съжаление трудно отпускат кредит на бъдещите майки. Тези жени в същност могат да докажат месечни доходи от своето майчинство. Но банките гледат на това като пари за обезщетение, както и за дългите платени и неплатени отпуски. Доходите са на лице, но не са по трудово правоотношение. Банките не признават като семеен доход парите, които се получават по време на майчинство. Тези пари са по-скоро за детето, не са приход на потребителя, а на друг човек.

При хората с ТЕЛК и такива с наследена пенсия положението е подобно. Хората с ТЕЛК са подпомогнати от държавата и имат редица облекчения. Но за банките тези потребители са рискови, заради тяхната пълна нетрудоспособност. И често пъти това е основание, за да не им бъде отпуснат кредит.

Потребителски кредит по време на майчинство

И все пак има как тези хора да вземат кредит, благодарение на фирмите за бързи кредити. Още по-лесно става през интернет, особено за хората, които имат здравословни проблеми. Благодарение на платформите в интернет всеки потребител може да изчисти своя кредит, с кредитния калкулатор в сайта. Така може да изчислим каква вноска може да поеме месечно, в зависимост от своите месечни доходи, независимо дали става въпрос за майчинство или пенсия. И тук се кандидатства както навсякъде, трябва да попълните онлайн формуляра и да предоставите копие на документ за самоличност.

Не би трябвало да имате проблем при получаване на кредита, ако месечните ви доходи могат да покрият вноската по кредита. Такъв случай ще бъдете одобрени в рамките на 24 часа и ще разполагате с желаната сума.

 

Често задавани въпроси:

Кредити за Жени в Отпуск по Майчинство и Бременност
Mога ли да изтегля кредит ако съм в майчинство
Възможно ли е да се вземе кредит в отпуск по майчинство?

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *