КРЕДИТ 24/7
Потребителски кредити

Потребителски кредит без поръчител

Потребителски кредит без необходимост от поръчител

Може ли да вземем заем, ако нямаме например поръчител от някоя банка? Много хора се питат това. Те няма как да намерят поръчител, а спешно им трябват пари, за да покрият нуждите си. Всъщност банките могат да ни отпуснат кредит, ако отговаряме на някои условия. Например, лихвеният процент ще бъде по-висок без поръчител и това в дългосрочен план може да направи вашия кредит, малко по-скъп. Банките са намерили механизми да се подсигурят и това е един от начините. Другия вариант е да намерите поръчител и така нещата ще бъдат още по-сигурни. Трудно се намира човек,който да ви стане поръчител. Това вече зависи изцяло от вас, от вашите роднини и близки приятели.

Какви условия има банката, ако сте решили да вземете кредит, но нямате  поръчител?

Първо трябва да живеете за постоянно в България и да имате навършени осемнадесет години. Трябва да работите на постоянен трудов договор, като последните шест месеца да не сте прекъсвали взаимоотношения с работодателя си. На по-голяма част от хората, на които им се превежда работната заплата директно в банката, кандидатстването за  тях се случва  доста по-лесно. Те дори могат да се възползват, по някои преференциални услуги. Като например по-ниски лихви. Банката има гаранция по този кредит, защото така или иначе вашата заплата минава през нея.

И все пак трудно се намират банки, които да им отпуснат кредит без поръчител. Тук на помощ идват фирмите за бързи кредити, много от които с радост ще ви услужат със заем. Дори ако нямате поръчители. Сумите при тях не са толкова големи, като в банките. Има най-различни начини, по които да погасите вашия кредит. Това е наистина алтернативен вариант, ако никой не се е съгласил да ви стане поръчител и банката отказва да ви отпусне заем. Фирмите за бързи кредити, имат много лесни процедури за кандидатстване. Важно е да сте запознати с условията и да прецените възможностите си за погасяване.

Вижте още

Кредит без поръчител

admin

Изгодни кредити

admin

Кредит на месечни вноски

admin