КРЕДИТ 24/7
Информация Потребителски кредити

Кредит без посещения на банка

Кредит без посещения на офис или банка – изцяло онлайн

Получаването на заем без да ходите до банка за някои хора е все още нещо, което свързват с бъдещето. Много хора все още живеят с представата, че за да изтеглят заем от банка, следва да подготвят купища документи и да обиколят офисите. Когато човек говори за кредит от банка си представя тромави процедури, срещи със служители, обикаляне на различни институции, попълване на формуляри и други. Хората свързват това с редене по опашки, принтиране на документи, Същевременно големият брой предложения за разнообразни кредитни продукти със сложни наименование внася допълнителна трудност към целия процес.

Плюсове на кредит от вкъщи без посещение на банка

За да се избегне всичко това, на кредитния пазар у нас вече има много кредитни посредници, които предлагат кредити и то изцяло по интернет. Те икономисват време, енергия и сили. Създадени са на един общ принцип и всичките им процедури са максимално улеснени. Изискванията са ясни и прозрачни и всеки човек може да получи заем само срещу данните от личната си карта.

Какво ни е необходимо при кандидатстване?

Ако само до преди няколко години за хората е било мираж да кандидатстват само с ЕГН-то си и телефонния си номер, то сега ползването на онлайн кредити е изключително популярно. За това ви е необходим само валиден документ за самоличност и устройство с интернет.

Съществува широка гама от заеми, които може да получите без посещение на банка. Всяка от тях има свой официален сайт, чрез който може да теглите заем. На сайта са представени всички продукти и може лесно да ги сравнявате помежду им. Освен това, повечето разполагат с електронен калкулатор, с който да изчислите предварително крайната цена на кредита. След това може да сравните условията и с други финансови институции. След като изберете оферта можете само с няколко клика да кандидатствате. Упълномощено лице ще се свърже с вас по телефона, за да уточните условията, лихвата и начина, по който предпочитате да усвоите средствата.

Вижте още

Уреждане на бърз кредит срещу процент

admin

Банки работещи с лошо ЦКР

admin

Потребителски универсален кредит в лева | Без превод на заплата | Текущи нужди | Инвестбанк

admin