КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Информация

Кредит без гарант

 

гарант кредит

 

Когато кандидатствате за първи път за кредит без гарант можете да вземете назаем по-малка сума и за по-кратък период. Обикновено периода на изплащане е до 30, 45 или 60 дни, ако сте ползвали и други кредити от фирмата.

Трябва предварително да знаете, че не е необходимо да посещавате физически офис, а е достатъчно да имате лична карта. От фирмата може да ви поискат и удостоверение за доход. Не се изисква да пътувате, както при банковите кредити, а само да направите онлайн заявка, която може да изпратите и днес, ако желаете.

Предимства на кредитите без гарант

  1. Бърз и лесен процес на одобрение – Кредитите без гарант обикновено се одобряват по-бързо в сравнение с традиционните кредити, които изискват предоставяне на гаранция. Това означава, че можете да получите нужните средства по-бързо и без излишни бюрократични процедури.

  2. Не се изисква гаранция – Едно от основните предимства на кредитите без гарант е, че не трябва да предоставяте гаранция или обезпечение. Това прави този вид заем достъпен за по-широк кръг от хора, които нямат налични активи или не могат да намерят гарант за своя кредит.

  3. Гъвкави условия за погасяване – Кредитите без гарант предлагат гъвкави условия за погасяване. Можете да изберете срок на заема и размер на месечните вноски, които отговарят на вашите възможности. Това ви позволява да планирате своите финанси по-добре и да се справите с вноските според своя бюджет.

Изисквания за кредит без гарант

  1. Достъпна възраст – За да кандидатствате за кредит без гарант, трябва да сте достигнали пълнолетието, тоест 18 години.

  2. Работа или редовен доход – Финансовите институции, които предлагат кредити без гарант, изискват да имате работа или редовен доход. Това им помага да оценят вашата платежоспособност и възможностите ви да изплатите заема.

  3. Документи за самоличност – Ще бъдете задължени да предоставите документи, които потвърждават вашата самоличност, като лична карта или паспорт.

  4. Кредитна история – Въпреки че кредитите без гарант не изискват перфектен кредитен резултат, финансовите институции все още ще прегледат вашата кредитна история. Преди да кандидатствате, проверете своята кредитна история и се уверете, че няма неблагоприятни записи или задължения.

Как да вземете бърз кредит без гарант?

За да можете да получите бърз заем без гарант, трябва да имате доходи и да сте навършили 18 години. Няма праг за максимална възраст. 

От всяка точка на страната можете да кандидатствате онлайн, без да се нуждаете от гарант, поръчители или аванс. Единствената сума, която се плаща по небанковия заем, е лихвата, която е фиксирана за целия период на договора. Огромно предимство на кредитните компании е фактът, че при теглене на първи кредит лихвата при някои фирми може да бъде 0%, като в този случай не плащате нищо, освен, разбира се, взетата сума.

Проучете всички параметри по искания кредит и заявете искането си онлайн. 

 

Вижте още

Кредити на седмични и месечни вноски

admin

Бързи кредити за цялата страна

admin

Ипотечен кредит – застраховка

admin