КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Информация

Кредити за нелоялни клиенти

Конкуренцията между банките на кредитния пазар е много висока. И макар, банките да се стремят към привличане на нови клиенти, все пак има правила, които следват. Обикновено, ако месечните плащания по кредита надхвърлят 50% от дохода на длъжника, банката отказва кредита.

 

Кредити с бързо одобрение

Банките трудно отпускат кредити за нелоялни клиенти

Голямото предимство на всички небанкови кредити е изключително бързата процедура за анализ и одобрение. Обикновено законовите задължения на банките са да проверят дали клиента работи на постоянен трудов договор от поне 3-6 месеца и дали е с добра кредитна история. Едни банки имат по-строго отношение към досието на гражданите в ЦКР, докато други – не чак толкова. Ако някога сте поискали кредит, от която и да е банка у нас, знаете как се случват нещата там. Често трябва да чакате реда си само, за да се обърнете към банков инспектор. След това има дълги разговори, в които ви задават неудобни въпроси и попълвате документи. После получавате списък с документи, които трябва да осигурите, за някои от които трябва да се редите и по други опашки. След попълването на досието започва периодът на анализ, който може да отнеме няколко дни или няколко седмици, докато накрая пристигне одобрението.

Кредити за нелоялни клиенти без трудов договор

Един от основните въпроси е свързан с по-високите лихвени проценти, които тези фирми начисляват, в сравнение с банките, които пък от своя страна удържат повече такси. Когато проучвате офертата за кредит, трябва да разберете кои са гаранциите, които можете да предоставите. Добре е внимателно да изчислите всички разходи, които съдържа един такъв договор за кредит.

Можете да намерите кредити, дори ако не работите. Без стабилна работа трябва да обмислите добре как ще погасите задължението си. Важно е не само да получите кредит, но и как ще може да погасявате месечните вноски.

Вижте още

Кредит преди и по време на брака

Nina Dimitrova

Кредитни институции

admin

Кредити в Англия

admin