КРЕДИТ 24/7
Информация Ипотечни кредити

Ипотечен кредит за гараж

Гараж с ипотечен кредит

Ипотечните кредити далеч не се ограничават само с покупката на жилище. Спокойно можете да кандидатствате за ипотечен кредит, с който да закупите гараж за Вашия автомобил. Лихвите по ипотечни кредити са различни, все пак това е целеви кредит и те зависят от недвижимия имот, който искате да закупите. Сумата, която теглите като кредит ще обезпечите с недвижим имот. Банките приемат апартамент, къща, офис, гараж, парцел в регулация или други видове недвижими имоти.

Вариантите да обезпечите кредита са само с ипотека на гаража, който купувате или и ипотека на друг недвижим имот. Това какво обезпечение ще се изиска от Вас зависи от сделката и стойността на гаража.

Друг важен момент е как ще погасявате кредита? Вариантите, които може да договорите са с месечни погасителни вноски или индивидуален погасителен план. По принцип този вид кредити са по-малки по размер и е допустимо да бъде одобрен индивидуален план за връщане на заема.

Ипотека на гараж

Гаражът може да бъде ипотекиран само, ако е отделна обособена част. Достатъчно е да е самостоятелен обект и да имате всички необходими документи за него. След като юрист на банката прегледа цялата документация ще сте наясно ще бъде ли приет като обезпечение и какви допълнителни изисквания ще бъдат поставени по кредита.

 

 

 

Вижте още

Ипотечен кредит на Акт 14

Nina Dimitrova

Кредит срещу складови запаси

admin

Възрастова граница за ипотечен кредит

Nina Dimitrova