КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Кредити по градове

Кредити Враца

Бързи онлайн кредити в гр. Враца

Ако живеете във Враца или региона и сте изпаднали във финансово затруднение, ще ви дадем някои идеи от къде можете да вземете бърз кредит. Ето кратък списък на фирмите за бързи кредити в региона, които отпускат кредити при максимално изгодни условия. При тях нещата се случват бързо и опростено, а кандидатстването е лесно и много приятно.

Кредисимо

Фирма Кредисимо е една от най-известните фирми за бързи кредити у нас. Тук спокойно може да кандидатствате за суми до 2000 лв, които да върнете за 12 или 18 месеца. Одобрението отнема няколко минути, а вие можете да вземете парите си още на другия ден от офиса на компанията или чрез банков превод.

Вивус

Фирма за кредити Вивус най-често отпуска кредити до 1000 лв. За да бъдете одобрени за него се чакат не повече от 30 минути. Срокът да върнете парите е едномесечен. Вашия кредит се превежда по банков път или взимате парите на ръка.

Фератум

Фератум е друга популярна компания за кредити. От нея можете да кандидатствате за кредит до 3000 лв. Много бързо става одобрението. При тази фирма ви е необходимо само лична карта. Ако върнете парите за 45 дни, няма да се налага да плащате лихва.

Кредит Хелп

При фирма кредит Хелп нещата стоят по същия начин. Тук също може да кандидатствате през интернет. Ако вземете кредит до 5000 лв. и го върнете навреме няма да имате лихва. Кредит до заплата е много често ползвана услуга от тази фирма.

Кредит плюс

Тази фирма предлага различни видове кредити и е лицензирана от БНБ. Кандидатстването за кредит става или през интернет, или на място в офис на фирмата, или по телефона. Кредит до 1500 лв. се взима лесно, ако сте навършили 18 години. По-големите суми трябва да ги обезпечите по някакъв начин. Доказване на доходи, обаче не е необходимо. Стига да сте обезпечили заема подобаващо. Кредит се дава срещу документ за самоличност и се погасява на месечни вноски.

Вижте още

Кредити от заложни къщи

admin

Кредит до 800 лв.

admin

Кредити при развод

admin