КРЕДИТИ 24
Бързи кредити Информация

Онлайн кредитиране

Онлайн кредити – какви са предимствата и недостатъците?

Онлайн кредитите си имат своите плюсове и минуси. Нека да ги измерим като покажем защо си струва да вземете кредит и да погледнем при какви ситуации това може да бъде във ваш ущърб.

Това е най-голямото предимство. За кредит онлайн се изисква не повече от 10 минути време и да имате телефон. Във всеки момент можете да заявите кредит независимо къде се намирате. Добре е да разчитате на някой в труден момент, нали?

Не се изисква гарантиране по кредита

Фирмите за онлайн кредити не са като банките, които не могат без гаранции. При тях, дори може да вземете кредит изцяло онлайн. Доказване на доходи и представяне на трудови договори не са необходими. Макар, че в някои случаи ще трябва да направите това, но това са изключения. Доходи от пенсии и стипендии също се признават.

Кандидатствате от вкъщи

Едно от най-големите удобства на онлайн заемите е, че може да ги вземете от вкъщи, докато си почивате. Така ще спестите часове в чакане и обикаляме, за да намерите подходящата оферта. Трябва ви само лаптоп или телефон. После получавате телефонно обаждане, в което уточнявате детайлите и решение по искането.

Кои са недостатъците?

Онлайн кредити обикновено се отпускат в много малки размери. Повечето случаи максималният размер на кредит от този тип е до 10 000 лв. Недостатък са по-високите лихви. По този начин фирмите се застраховат. Често пъти срокът, в който трябва да върнете парите е по-кратък между 1 и 3 месеца. Фирмите могат да ви направят и отсрочка по ваше желание, цената за това ще бъде по-висока лихва. Затова, трябва да изберете най-изгодната оферта. Разгледайте предложенията и заявете кредит онлайн.

Вижте още

Ипотечен кредит – условия

admin

Предварително одобрение за ипотечен кредит

Nina Dimitrova

Медицинска застраховка при пътуване в чужбина

admin