КРЕДИТИ 24
Бързи кредити Информация

Най-ниски лихви за кредит

Най-изгодните кредити в момента в България са тези за нови клиенти с промоционални условия и ГПР от 0%. Сред съвременните кредити с ниски лихви този вид се откроява като най-атрактивния, тъй като връщате точно толкова, колкото сте усвоили. Кредитните компании обикновено отпускат заеми с 0% лихва само веднъж на всеки клиент и то при предварително определени условия. Това е безопасна и удобна форма на финансова подкрепа, при условие че връщаме парите в срока, предвиден в договора.

Бърз безлихвен заем – възможно ли е?

По принцип всички заеми се съпътстват от лихви, но един такъв промоционален кредитен продукт е възможне в случай, че го изплатим в определения срок, който най-често е 30 дни. Ако, обаче по различни причини закъснеем с погасяването до един ден, заемодателят има право да ни начисли наказателна лихва.

Онлайн безлихвен кредит – как да го получим? 

Можем да използваме този вид финансова подкрепа само веднъж. За него се кандидатства, както за всеки друг кредит. От условията на конкретния кредитор зависи дали ще ни одобри.

Кога получаваме парите?

Ако ни бъде отпуснат безлихвен кредит, ще получим сумата, за която сме кандидатствали, не по-късно от няколко часа. Ако кандидатстваме в края на работния ден – не по-късно от следващия работен ден. Ако искаме по-бързо да получим средствата, преди да кандидатстваме за безлихвения кредит, трябва да проверим в коя банка кредиторът има сметка (обикновено кредитната институция има няколко от тях). Идеалната ситуация е тази, в която ние имаме сметка в същата банка като кредитора. Тогава трансферът по банковата ни сметка вече може да се осъществи до 15 минути от одобрението.

Възможностите за получаване на изгоден кредит са много и различни. Изберете най-добрата оферта след като разгледате предложенията в кредитния ни портал. Представени са всички лицензирани кредитни компании и техните оферти. Изберете и заявете онлайн.

Вижте още

Списък на фирми за бързи кредити

admin

Фирмени кредити без обезпечение

admin

Предварително одобрение за ипотечен кредит

Nina Dimitrova