КРЕДИТИ 24
Бързи кредити Информация

Кредит за 10 / 15 мин

Ако изберете продукт от кредитна компания ще се отървете от всичко това. Тогава ще трябва само да отговаряте на минимален брой условия и няма да ви се налага да изпращате документи в по няколко екземпляра.

При небанковите кредитни организации парите ще бъдат в сметката ви в интервала от няколко минути до няколко часа. Ако имате сметка в банката, с която работи избраната от вас кредитна компания, целия процес по получаване на средствата може да отнеме 10 или 15 минути. За онлайн кредит не подписвате никакви документи.

Кредити с бързо одобрение

Друга добра новина е, че част от небанковите институции не проверяват ЦКР и няма проблем, ако се окажете в списъка на лошите платци. Тези компании знаят, че много българи имат просрочия, отбелязани в ЦКР по причини, които не са зависели от тях. Те обаче вярват, че тези хора са добросъвестни и имат право на заем.

Кредит без обезпечение

За спешни кредити не се нуждаете от гаранции или други хора, които да гарантират пред фирмата с доходите си. Това ви освобождава от стреса, че можете да загубите доброто отношение с вашите близки. Също така гарантира вашата конфиденциалност, защото вече не трябва да казвате на другите, че имате проблем с парите и се нуждаете от кредит.

Има и други ползи, които ще споменем накратко. Тъй като не се налага да ходите в банката, няма да губите време. Небанковите кредити са част от групата на нецелевите кредити, така че можете да използвате парите си за всякакви цели. Те могат да се адаптират към нуждите на клиента и няма да ви се налага да плащате лихви за по-дълъг период, отколкото всъщност имате нужда. Тези продукти са инструмент, който отговаря на предизвикателствата на днешния ден и скоростта, с която светът, в който живеем се движи.

Все пак, преди да предприемете стъпки към теглене на заем, разгледайте офертите, сравнете и заявете искането си. Лесно и бързо може да направите всичко това в кредитния ни портал.

Вижте още

Бърз кредит до 400 лв.

admin

Микрокредитиране

admin

Бързи кредити до 500 лева

admin