Кредит за автомобил

Търсите  подходящ кредит за покупка на автомобил?

Българинът сякаш може без всичко друго, но не и без кола. Много често тя е на преден план, независимо от финансовото състояние. Какво правим обаче, ако нямаме пари за нов автомобил? Винаги има вариант за кола втора употреба, най-хубавите коли държат цена. Тогава изниква въпроса, дали да не вземем кредит за автомобил /автокредит.

Ако живеете в голям град трудно можете да се придвижвате без кола. Тя е необходимост, без която повечето хора не могат. Независимо дали е добра или лоша инвестиция.


Кредит за автомобил/кола

Кредитите за автомобил биват най-различни типове. Ако разгледате офертите на различните фирми за кредити, ще разберете, че това наистина е така. Всяка фирма или банка си има различни изисквания. Насочете се към определен продукт, който е най-изгоден за вас. Дори може да изберете валутата на кредита.

Основния въпрос е – нова или стара кола искате да купите? От това зависи размера на кредита. Имайте предвид, че банките по трудно отпускат такива кредити. Кредитът трябва да бъде и застрахован на всичкото отгоре. При банките документацията е повече от фирмите за кредити.

БНП „Париба“ могат да ви отпуснат кредит до 70000 лв. за срок от три години. За да кандидатствате за подобен кредит, ще имате нужда от шофьорска книжка, документ за самоличност или да докажете някакви месечни доходи от работодател. Няма как да вземете кредит, ако не работите на трудов договор.

Проучете повече фирми и банки. Чак тогава се насочите към взимането на кредит. Много е важно на каква лихва ще ви бъде даден кредита. От това зависи крайната сума на самия кредит. Никога не подхождайте необмислено и не бързайте да подписвате договор.

Autocredit.bg е друг вариант за кредит. Тук може да вземете по-малка сума и по-подходящ за вас автомобил, ще бъде втора употреба. Имайте предвид, че когато купите колата с парите, които са ни дадени на заем, вие все още не я притежавате. Притежава я компанията. И това ще бъде така, докато не я изплатите напълно. Поддръжка, застраховки, винетки и всичко останало е само и единствено ваша отговорност.

 

Още по темата:
– кредит за автомобил втора ръка
– кредит за автомобил без самоучастие
– заем за автомобил без първоначална вноска
– кредит за автомобил без доказване на доход

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *