Кредит без обезпечение

Бърз кредит без обезпечение

Нуждаете се от пари, а нямате? Искате да купите нова кола, да ремонтирате жилище си или пък спешни пари за текущи нужди? Вие сте един от многото хора, които имат нужда от заем. За вас варианта е един от най-популярните – потребителски кредит. При него не се налага да залагате недвижим имот, за да гарантирате неговото изплащане. С такъв кредит можете да изтеглите от 500  до 5000 лв. и след това да ги връщате за срок от 1 месец до няколко години.

 Бърз потребителски заем без обезпечение

Пазарът на кредитни услуги е доста разнообразен. Има различни видове кредити, които не изискват обезпеченост. В зависимост от сумата, която искате да изтеглите, има различни лихвени проценти. При чисто кредитно минало и добър кредитен рейтинг, няма да имате проблем да получите пари от банката. Това означава при предишен заем да сте връщали парите навреме и да нямате текущи задължения към банкова или небанкова институция. Ако не сте от тези хора, шанса да получите кредит е по-малък, но пак е възможно. Просто вие ще имате по-различни условия по кредита. Може да ви бъде наложена малко по-висока лихва, да трябва да представите някакви месечни доходи или пък да имате поръчител.

Бързи кредити без обезпечение онлайн

Ако никоя банка не ви одобри, винаги можете да се обърнете към фирма за кредити. Просто трябва да намерите такава, която има лиценз и добри отзиви от клиенти, за да не бъдете измамени. Ще можете да се възползвате от заявление през интернет. Тези фирми имат сайтове с калкулатори и там можете да направите изчисления по вашия кредит – неговия размер, лихвата му и срокът, за който трябва да го върнете. Другия вариант е да направите консултация директно в офиса на фирмата, за да ви насочат към най-изгодния за вас кредит.

Когато вземате необезпечен потребителски кредит, бъдете нащрек за неговата лихва. Ако тя не се променя, вашите вноски ще бъдат еднакви. Ако бъде променлива, разпитайте как точно се променя. Такива кредити с променлива лихва се срещат по-рядко и кредитополучателите ги избягват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *