Кредит без гарант

гарант кредит

Когато кандидатствате за първи път за кредит без гарант можете да вземете назаем по-малка сума и за по-кратък период. Когато кандидатствате за бърз онлайн заем, обикновено вашия период на изплащане ще бъде до 30, 45 или 60 дни, ако сте си сътрудничили и по друг повод с фирмата.

Трябва предварително да знаете, че не е необходимо да посещавате физически офис, а е достатъчно да имате лична карта. От фирмата може да ви поискат и удостоверение за доход. Не се изисква да пътувате, както при банковите кредити, а само да направите онлайн заявка, която може да изпратите и днес, ако желаете.

Как да вземе бърз кредит без гарант

За да можете да получите бърз заем без гарант, първо се уверете, че имате доход и сте навършили 18 години. Няма праг за максимална възраст, което се дължи на факта, че пенсионерите получават постоянен доход. Те могат спешно да се възползват от заем и сами да определят сумата, която искат.

От всяка точка на страната можете да кандидатствате онлайн, без да се нуждаете от гарант, поръчители или аванс. Единствената сума, която понастоящем се плаща по небанковия заем, е лихвата, която, както са свикнали всички кредитни компании, е фиксирана за целия период на договора.

Независимо дали имате банкова сметка и независимо дали сте в ЦКР, получавате парите също толкова бързо по банков път, чрез касите на Изи Пей или от гише на физически клон на фирмата. Ако се нуждаете от парите в брой, отидете с личната си карта до гишето, след като преди това сте получили одобрение и вземете исканата сума.

Също така от небанкова финансова институция, можете бързо и онлайн да вземете суми на заем в диапазона: от няколко стотин до няколко хиляди лева, но това не означава, че не можете да поискате персонализирана оферта, ако имате нужда, например, спешно от само 100 лв. или от 1000 лв.

Огромно предимство на кредитните компании е фактът, че при първото сътрудничество лихвата при някои фирми може да бъде дори 0%, като в този случай не плащате нищо, освен, разбира се, взетата сума.

При бързите кредити без гарант няма такси и по-специално не се начислява такса за паричен превод по вашата сметка. Дори ако клиентите с лоша кредитна история фигурират в черния списък на ЦКР, това не означава автоматично, че не се нуждаете от извлечение по акаунт или служебна бележка за заплата или доказателство, че получавате пенсия.