КРЕДИТИ 24
Ипотечни кредити

Ипотечни кредити на всички банки

Кои банки отпускат изгодни ипотечни кредити?

Ще теглите кредит, но офертите и предложенията са много и различни? Кое предложение и банка да изберете? За да може да се отговори на този въпрос трябва да разгледате цялостните предложения и да направите сравнение. Не разчитайте, че промоционалните предложения са най-изгодни. Това може да се определи след като се направи сравнение на всички показатели.

Отправете запитване в сайта ни и ние ще Ви помогнем да направите сравнение на офертите и да изберете най-подходящата. Ще обсъдим искането Ви и ще получите безплатна консултация по всички въпроси.

Банки отпускащи жилищни кредити

Ако се интересувате от жилищните кредити, може да потърсите оферта от банката, в която получавате заплатата си. Това, че сте клиент на банката и получавате доходите си по сметка в същата банка би следвало да може да получите преференциална оферта. След като получите офертата задължително направете сравнение с предложенията на другите банки.

Заявете запитване в кредитния ни портал. Ние ще представим индивидуална оферта от всички банки и ще направим сравнение между тях. По този начин ще получите конкретни оферти специално за Вас и ще може да изберете най-изгодното предложение.

На въпроса „От коя банка да изтегля ипотечен кредит?“ може да отговорим след като обсъдим искането Ви, както и всички въпроси свързани с тегленето на кредит. Ще направим съпоставяне на предложенията от всички банки и една след това може да определим най-изгодното и подходящо предложение в конкретния случай.

Вижте още

Ипотечен кредит „на зелено“

Nina Dimitrova

Ипотечен кредит с минимална работна заплата

admin

Кредит при публична продан

admin