Ипотечен кредит 100 % финансиране

Жилищни кредити срещу 100% финансиране

Този вид жилищни кредити се предлага от повечето банки в страната. Те са целеви кредити за хора които желаят да закупят ново жилище.
Изгоден ипотечен заем за тези, които искат да си купят нова къща, офис или  апартамент.

Заем за покупка на жилище

Тази публикация има за цел да представи офертата за ипотечен заем със стопроцентова субсидия, която се предлага от Societe Generale Експресбанк. За това финансиране кандидатстват хора, желаещи да закупят къща, апартамент или къща на село.

Кредитът се нарича Мост и е предназначен за закупуване на недвижима собственост, като се отличава от традиционните жилищни, ипотечни кредити по това, че при тях е голям дела на самоучастието, докато при този заем, такова не е наложително. Този заем е насочен към една специална група хора. Това са граждани, които по едно и също време се стремят да закупят ново жилище и да продадат старо такова.

 

Когато човек възнамерява да продаде своя стара собственост, от която не се нуждае повече или не желае да задържи и се спре на нов имот по принцип се намира в затруднена ситуация. Първо, защото продажбата на стария имот на добра цена ще изисква проучване, ремонт и да се изчака, докато се появи добър купувач. В същото време имотът, който човек си е набелязал не може да чака, защото за него също има потенциални купувачи. Именно в тези случаи мостовият кредит е особено полезен.

Кредитът за покупка на Банката Мост е изключително ефективен, тъй като благодарение на него човек може да си купи нов апартамент или къща, без да губи време в чакане стария му имот да се продаде.

При този кредит с изгодни условия Банката отпуска едногодишен период, през който гражданите могат да намерят добър купувач и да вземат най-добрата цена на стария си имот.

Най-голямото предимство на кредита е, че покрива цялата цена на жилището, което човек желае да купи. Така този кредитен продукт е подходящ за хора, които нямат заделени пари за закупуване на ново недвижимо имущество и прави възможно закупуването на имот, който отговаря по-точно на нуждите и желанията им, без значение дали е за лични цели или като инвестиция.

Друго важно предимство на продукта е, че няма максимална сума за този заем, а погасителният период е достатъчно дълъг – цели 30 години.

Минималната сума на заема Мост е 5 000 лева, а валутата, в която може да се усвои е лева или евро.

Изискванията за получаване на одобрение за този вид жилищен заем със 100% финансова подкрепа е:

С услугата Мост гражданите получават субсидия до 100% от стойността на новото жилище.

Тази стойност включва част Мост, която човек е длъжен да изплати в рамките на 12 месеца.

Банката предвижда гратисен срок, през който начислява само лихвата и застраховката.

Банката е склонна да приеме като залог срещу кредита учредяването на ипотека върху недвижим имот или друго по нейно усмотрение.

Гражданите ще трябва да сключат две застраховки – едната е застраховка Живот, а другата е имуществената застраховка на имота, който ще се ипотекира в интерес на Банката.

 

 

бързи кредити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *