КРЕДИТИ 24
Информация Ипотечни кредити

Ипотечен кредит – процент финансиране

Ипотека – процент

Необходим Ви е ипотечен кредит, но е важно да получите максимално финансиране? При какъв процент от пазарната цена банките отпускат кредити? За да отговорим на този въпрос трябва да е ясно какъв кредит е необходим и каква е целта на кредита.

Кредит за закупуване на имот – при този вид кредити се финансират между 80-95% от пазарната стойност на имота, който се закупува. При различните банки процентът на финансиране е различен. Освен това има много промоционални оферти с висок процент на финансиране. Внимавайте, когато разглеждате промоционални оферти. Може да се окаже, че високият процент на финансиране е за сметка на друго условие по кредита.

За това какъв ще е процентът на финансиране оказват влияние много фактори – местоположението на имота, типа на строителството, рисков профил на кредитоискателя и други. Така, че за да бъде фиксиран процент финансиране и да сте наясно какъв размер кредит може да отпусне банката, коментирайте изискванията и особеностите при отпускане на ипотечен кредит с кредитен консултант.

Кредит срещу ипотека на собствен имот – тези кредити са нецелеви кредити. Ипотекирате собствен имот и банката отпуска искания кредит. Финансира се между 70-80% от пазарната оценка на имота. И при тези кредити условията са идентични по отношение на определяне на точния процент финансиране.

Заявете онлайн консултация с наш кредитен консултант. Ще получите отговори на всички въпроси свързани с тегленето на ипотечен кредит и ще Ви помогнем да получите най-добрата оферта за финансиране.

Ипотечен кредит 100% финансиране – възможно ли е?

Често ще срещнете оферти за ипотечни кредити 100 процента финансиране. Трябва, обаче да си зададете въпроса реално ли е и до каква степен е възможно. При рекламиране на промоционални оферти със 100% финансиране обикновено се има предвид, че в отделни случаи е възможно да се постигне 100% финансиране, но не и че при всеки един кредит е възможно и допустимо. За да се определи процент финансиране се съблюдават редица показатели, така че няма как без да е разгледан конкретно искане предварително да е ясно, че ще бъде получено 100% финансиране. За всеки един случай допустимият процент финансиране се определя след разглеждане на основните показатели по сделката – важни са доходите, профила на клиента, качеството на обезпечението и други.

Всичко това може да обсъдите като заявите безплатна консултация в сайта ни. Ще Ви помогнем да разберете какъв е максималният процент, при който може да бъдете кредитирани. Също така, ще Ви съдействаме да получите оферти от всички банки, ще разгледаме предложенията и ще изберем най-изгодната оферта.

Вижте още

Кредит срещу залог на автомобил

admin

Изисквания за ипотечен кредит

admin

Ипотека на недвижим имот

Nina Dimitrova