Бърз кредит до 5000 лева

Бърз онлайн заем от 5000 лева

На пазара за кредити в България се забелязва все по-голяма нужда на хората от спешен заем в размер до 5000 лв. Тази сума в повечето случаи е напълно достатъчна за да задоволи потребностите на едно нормално домакинство. Или да помогне за решаването на непредвиден финансов проблем, да се закупи някаква стока или нещо друго. Банката или институцията от която ще вземете назаем пари няма да ви питат за какво ще ги харчите. От там ще ви поискат документ за самоличност и в повечето случаи е само това. Сега ще се спрем на някои фирми за бързи кредити, които могат да ви отпуснат заем в размер на 5000 лева.Ето нашите предложение за кредити до 5000 лева

Профи Кредит

Тази фирма има олекотена процедура за кредити. Заявката е напълно опростена и може да се осъществи през сайта на фирмата – кандидатствате онлайн. След това трябва да изчакате да ви одобрят, което отнема не повече от 24 часа. Парите си получавате веднага след одобрението – по банков път или на ръка. Погасяването на заема става по различни начини. В случай че изпаднете в несъстоятелност и неплатежоспособност, да договорите с фирмата друг начин на погасяване, който да ви улесни.

Финанс Център

Тук одобрението става също много бързо. Лихвите на тази фирма не са високи. Има различни срокове за връщане – от месец до година. Веднага след одобрението може да разполагате с парите си. Тази фирма също има опция да предоговорите връщането на заема, в случай че изпаднете в затруднение. Вие решете на какви вноски можете да изплатите заема и фирмата ще се съобрази с това.

Овъргаз Капитал

Тук без проблем ще ви дадат заем до 7000 лв. Всичко става бързо и лесно през интернет. Ще ви одобрят в рамките на час. От вас се иска да предоставите само лична карта за да кандидатствате. Изплащането на заема става на вноски, лихвите са прилични. И тук ще ви предложат вариант, ако изпаднете в затруднение с връщането на парите.

 

бързи кредити

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *