Бързи кредити Добрич

Бързи онлайн кредити в гр. Добрич

 

Ще ви запознаем с вариантите за бърз кредит, ако сте от Добрич или региона. Повечето фирми за бързи кредити имат интернет сайтове, от които да кандидатствате лесно през телефона или компютъра. Няма нужда да обикаляте и да търсите офис на фирмите, а документацията- тя е излишна. Стига да имате лична карта и малко търпение, докато ви одобрят.

Кредисимо

Една от най-популярните фирми за бърз кредит е Кредисимо. Лесно може да вземете кредит до 3000 лв. със срок на връщане две години. Одобрението за кредита е не повече от тридесет  минути. Парите са при вас на другия ден – по банка, на ръка в офиса на фирмата или от някоя на касите на EasyPay.

Вивус

Фирма Вивус е фирма за бързи кредити,която ще ви отпусне 1000 лв, които ако върнете в срок от един месец, няма да ви бъде начислена лихва. Одобрението отнема не повече от двадесет минути. Парите получавате по познатите начини – банков превод, на място в офиса или от каса на EasyPay. Ако кандидатствате през интернет, нещата ще се случват още по-бързо.

Фератум

Фирма Фератум разполага с офиси из цяла България. Дават кредит до 3000 лв. като от вас се иска само да имате лична карта и да сте пълнолетен. Изчакайте няколко минути докато ви одобрят и това е всичко. Ако върнете парите за четиридесет и пет дни лихва няма да има.

Терра Кредит

Тази фирма има лиценз от БНБ и кредита от нея е напълно възможен независимо с каква цел ви трябват пари. Сумите по които можете да кандидатствате са от 50 до 3000 лв. Кредит до заплата е често ползвана услуга. Можете също да направите разсрочено плащане на кредита, като вие преценявате как да стане това.

Терра 30

Условията тук са идентични с другите. В зависимост от размера на кредита имате срок за връщане на парите. Фирмата може да ви направи отсрочка, ако сте затруднени с погасяването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *