КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Кредити по градове

Кредити Видин

От къде може да вземете бърз кредит в град Видин?

Ще се спрем на някой небанкови финансови институции, на които можете да разчитате, когато се нуждаете от бърз кредит във Видин. Те са наистина бързи, няма да ви залеят с купища  документация. Единственият документ, който ще ви изискат е личната ви карта. Одобрението става много бързо.

Кредисимо

Фирма Кредисимо може да ви отпусне бърз кредит до 3000 лв. Срокът, за който трябва да го погасите е две годишен. Тук няма да ви бавят много и ще ви одобрят в рамките на 30 минути. Парите ще си вземете още на следващия ден, на ръка в някой от офисите или по банков път.

Вивус

Фирма Vivus също одобрява потребители до 30 минути. Бърз кредит до 1000 лв. е напълно реален. Има опция за връщане до един месец без лихва. Ще можете да получите парите си директно в банката. Няма нужда да ходите до офиса за кандидатстване, влезте в сайта на фирмата или позвънете по телефона.

Фератум

Фератум е друга известна фирма за кредити, от която можете да разчитате на суми до 3000 лв. Необходимо ви е само лична карта и малко търпение, докато ви одобрят. Това се случва в рамките на един час. Условието е да върнете сумата до 45 дни, за да бъдат условията по кредита наистина добри.

Кредит хелп

Тук нещата се случват по същия начин. Отпускат се кредити до 5000 лв, които да върнете в срок от 2 години. Парите получавате по банка или на ръка. Може да вземете и кредит до заплата.

Кешбокс

Фирма Cashbox дава максимално 5000 лв., а минимума за заем е 150 лв. Може да кандидатствате през интернет. Трябва единствено да сте пълнолетен гражданин и да предоставите лична карта. Одобрението отнема не повече от един час и до края на деня вече разполагате с вашите пари. Ако размера на кредита е по-голям изплащането ще е на равни вноски всеки месец. Предварително трябва да решите как точно да го изплащате.

Вижте всички предложения в сайта ни и заявете исканата сума онлайн. Така няма да губите време в търсене на оферти.

Вижте още

Кредити за 200 лева

admin

Как мога да проверя кредитната си история?

admin

Най-ниски лихви за кредит

admin