КРЕДИТИ 24
Информация Ипотечни кредити

Най-изгодни ипотечни кредити

Най-изгодно предложение за ипотечен кредит

Кое предложение за ипотечен кредит е най-изгодно? Когато разглеждате оферти не сравнявайте само и единствено лихвения процент. Това, че една банка може да предостави кредит при възможно най-ниската лихва не означава, че предложението й е най-изгодното.

На въпроса „Кой е най-изгодния ипотечен кредит?“ може да се отговори след като се знаят всички параметри на кредита. Също така трябва да се направи сравнение между няколко оферти и банки. Подобно сравнение ще Ви отнеме много време, защото за да получите индивидуална оферта специално за Вас трябва да направите срещи с няколко банки. След това да обсъдите цялостното искане. След това е необходимо време за изготвяне на офертите. След като съберете всички предложения трябва да направите детайлен анализ и калкулации. Едва след това ще може да се прецени къде е най-изгодния кредит.

Това може да направим ние за Вас без да е необходимо да обикаляте офиси на банките. Заявете онлайн консултация с нас. Ще обсъдим искането Ви и ще Ви представим офертите на всички банки в много кратък срок. Ще направим пълно сравнение на офертите и ще изберем най-изгодното предложение.

Изгоден ипотечен кредит – възможност или уловка?

До колко един ипотечен кредит е изгоден може да се определи, ако отговорим на два въпроса:

  • Одобрението на кредита съответства ли на искането на кредитоискателя – често пъти в процеса на разглеждане и одобрение на кредита се поставят редица условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да се реализира кредитът. Въпросът, обаче е дали са изпълними и възможни. Ако кредитът не бъде одобрен по начин, който Ви устройва и не Ви затруднява, то по-скоро ще бъде бреме и със сигурност ще възникнат затруднения във времето при обслужването му. При подобно одобрение по-добрият вариант е да не подписвате договор за кредит, а да потърсите други възможности;
  • Какви са ценовите условия – лихва и всички такси по кредита, включително и на съпътстващите продукти и услуги, които сте задължени да ползвате.

Само след сравнение на всички показатели и уточняване на възможните допълнителни условия, при които ще бъде одобрен кредита ще може да се направи реална оценка на това колко изгоден е заемът.

В това начинание ще Ви окажем пълно съдействие, за да получите най-доброто предложение за ипотечен кредит и да реализирате намеренията си.

От къде да изтегля изгоден жилищен кредит?

След сравнение на основните параметри по кредита ще може да се определи и това колко е добра една оферта, дори и когато става въпрос за промоционални предложения. Има различни промоционални периоди, в които се предлагат жилищни кредити с преференциални условия. До колко изгодни са може да се каже след разглеждане на оферти на минимум три банки и след като се види цялостното оскъпяване по кредита.

Заявете консултация с нас, за да Ви помогнем в избора на най-добрата оферта за жилищен кредит. Ще направим пълно сравнение на условията и ще изберем банката, която ще Ви предостави най-подходящите условия.

Вижте още

Ипотечен кредит – данъчни облекчения

Nina Dimitrova

Ипотечен кредит на Акт 15

Nina Dimitrova

Ипотечен кредит с минимална работна заплата

admin