Кредит срещу обезпечение на имот

Кредит срещу залог на жилище /имот или земя

Ако желаете да получите кредит, след ипотекиране на имот, без да имате сключен трудов договор с работодател ще получите сума в размер между 5000 и 90 000 лв.

Отпускането на този вид кредит става, след като заложите друг имот. Не се притеснявайте, ако имате лоша кредитна история. Имотът, който ще заложите може да бъде апартамент, къща, вила, ателие, магазин или друго помещение, което е в идеален вид на 100%.


Ипотечен кредит с гаранция на недвижим имот

  • Сума: от 5 000 до 90 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Ако се случи така, че не можете да погасите целия заем, тогава банката ще продаде ипотекирания имот за да върне загубите, без да се интересува дали този имот е ваш, на ваш роднина или приятел.

Нужно е само собственикът на имота да даде съгласието си на банката за да може тя да го ипотекира. Този вид кредити могат да се теглят с различна цел:  за рефинансиране на друг кредит, за погасяване на текущи разходи, за започване на нов бизнес, за покупка на нова кола или обзавеждане на жилището, както и за купуване на нова техника.

Процедурите за отпускане на бързите кредити в банките са тромави, но във фирмите за бързо кредитиране това става бързо и лесно. Възможно е дори онлайн кандидатстване. Така ще спестите чакане и неудобни въпроси. В размер на 24 часа фирмата ще се свърже с вас, след като разгледа необходимите документи и желаните пари ще бъдат в банковата ви сметка за броени часове.

Оценката на имота е безплатна. Важно е да се знае, че тези кредити са с по-висока лихва, отколкото в банките и е препоръчително тяхното бързо предсрочно погасяване.Такса за предсрочно погасяване няма да има в случай, че това ви е първият кредит от тази фирма. Лихвата по кредита може да бъде фиксирана.

 

бързи кредити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *