КРЕДИТИ 24
Кредити с обезпечение имот

Кредит срещу обезпечение на имот

Кредит срещу залог на жилище /имот или земя

Ако желаете да получите кредит срещу ипотека на имот, то ще трябва да се насочите към кредитните компании, които отпускат такъв вид заеми. Това са кредити без доказване на доходите. Отпускат се на база на предоставеното обезпечение. Включително има фирми за бързи кредити, които не разглеждат кредитната история. Тоест, ако имате допускани закъснения по кредитите, които плащате ще може да получите нов кредит, ако ипотекирате недвижим имот.

Заем срещу ипотека на жилище

По отношение на имота няма допълнителни изисквания, освен стандартните. Може да бъде ипотекиран апартамент, къща, ателие и други. Основно изискване е да няма тежести върху имота, както и да разполагате с всички необходими документи. Друго важно условие е наличие на Акт 16. Този вид кредити не се разрешават без имотът да е въведен в експлоатация.

Много е важна пазарната оценка, тъй като на нейна база ще се определи и максималният размер на заема. Цената на имота определя и каква сума ще отпусне кредитната институция.

Ипотека на собствено жилище – изисквания

Няма изискване имотът, който ще се ипотекира да е собственост на кредитополучателя. Собственик на имота може да бъде трето лице, което се явява ипотекарен длъжник. Достатъчно е да бъде съгласен да предостави имота си като обезпечение и да се подпише на ипотеката.

Както казахме, този вид заеми се отпускат от фирмите за бързи кредити. Може да кандидатствате и заявите искането си онлайн. Така ще спестите чакане и неудобни въпроси. В много кратки срокове след подаване на запитване ще получите отговор. Важно е да се знае, че тези кредити са с по-висока лихва.

 

Вижте още

Ипотека на къща

Nina Dimitrova

Пари срещу недвижим имот/жилище

admin

Бързи ипотечни кредити

Nina Dimitrova