КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити

Кредит само срещу лична карта

Бърз онлайн кредит само с лична карта

Това е може би един от най-лесните и бързи начини да вземете някакви пари на заем. Нуждаете се само и единствено от лична карта. Дори изглежда толкова лесно, че хората се чудят дали е надеждно и сигурно и дали няма някаква уловка. Нашият отговор е, че това е в рамките на закона, когато фирмата е лицензирана. Предоставя ви се сума, която трябва да върнете в определен срок и при определени условия. С всички тези неща ще бъдете запознати още при кандидатстването за кредита, за да сте наясно с неговото погасяване.

Бърз кредит – кредит срещу лична карта и без доказване на доход

Тези от вас, които имат спешна нужда от пари, трябва да потърсят офис на фирма за бързи кредити, в населеното място, в което живеят. Вариант е също да кандидатствате онлайн или по телефона. Вие преценявате как ще ви бъде най-лесно да кандидатствате за кредита, защото не всеки човек може да си позволи да отдели време и да отиде на място в офис на фирмата.

Какво трябва да имате, ако искате да вземете кредит с лична карта? Първото нещо, разбира се,  е валидна лична карта. Трябва да сте навършили 18 години и да имате добро кредитно минало. Няма да ви трябва поръчител или документ за доказване на месечен доход.

Тези условия и липсата на специални изисквания са много благоприятни за кредитополучателите. Ако имате съмнения за някоя фирма, винаги можете да я проверите в регистъра на сайта на Комисия за защита на личните данни. Там са публикувани всички лицензирани фирми и банки.

В повечето случаи хората се нуждаят от не големи суми в порядъка до 3-5 хиляди лева. Има вариант и за по-големи суми, но всичко зависи от финансовата институция.

При повечето фирми, ако върнете сумата навреме, няма да ви бъде начислена лихва. И много хора се възползват от тази услуга. Така получавате пари без допълнителни такси към тях. А това може да стане с банков превод, на каса на EasyPay или на място в офиса на фирмата.

Изберете и заявете онлайн в лесни стъпки като ползвате бутона Заяви.

Предимства на кредит само срещу лична карта

  1. Без документи и допълнителни процедури: Едно от големите предимства на кредита само срещу лична карта е, че не изисква представяне на документи като банкови извлечения, удостоверения за доход или имотни документи. Това прави процеса на получаване на кредита бърз и лесен.
  2. Бърз и лесен достъп до пари: За разлика от банковите заеми, които често изискват много време за одобрение и обработка на заявката, кредитът само срещу лична карта предлага бърз достъп до пари. След подаване на заявката и представяне на необходимите документи, парите могат да бъдат преведени на сметката на кредитополучателя в рамките на няколко часа или дори по-малко.
  3. Гъвкави условия за погасяване на кредита: Кредитът само срещу лична карта предлага гъвкави условия за погасяване на кредита. Кредитополучателят може да избере период на връщане, който отговаря на неговите финансови възможности. Също така, често се предлагат различни опции за изплащане като месечни вноски или еднократно погасяване на кредита.
  1. Ниски лихвени проценти: Кредитът само срещу лична карта има по-ниски лихвени проценти в сравнение с други видове заеми. Това е възможно, тъй като кредиторът има по-малък риск, като се базира само на личната карта на кредитополучателя.

Изисквания за кредит само срещу лична карта

  1. Възрастови ограничения: За да кандидатствате за кредит само срещу лична карта, трябва да сте навършили минималната възраст, която обикновено е 18 години. В някои случаи може да се изисква и по-висока възраст, в зависимост от политиката на кредитора.
  2. Редовен доход и заетост: Кредиторите обикновено изискват от кредитополучателите да имат редовен доход и да бъдат заети. Това служи като гаранция, че ще могат да изплащат вноските си своевременно.
  3. Добра кредитна история: При кандидатстване за кредит само срещу лична карта, кредиторите ще прегледат вашата кредитна история. Имате по-голям шанс за одобрение, ако имате добра кредитна история без сериозни забавяния или неизплатени дългове.

Онлайн кредити само с лична карта

1. Изберете надежден кредитор: Първата стъпка за получаване на кредит само срещу лична карта е да изберете надежден кредитор, който предлага тази услуга. Проведете проучване и сравнете различните кредитори, за да намерите най-подходящия за вас.

2. Подгответе необходимата документация: След като сте избрали кредитор, следва да подготвите необходимата документация. Това обикновено включва личната ви карта, което е основното доказателство за самоличност и доходите ви.

3. Попълнете и подайте заявката: Заявката обикновено включва информация за вашите лични данни, доходите ви и желаната сума на заема. Уверете се, че сте попълнили всички полета коректно и изчакайте потвърждение за получаване на вашата заявка.

4. Очаквайте одобрение и получаване на парите: След като сте подали заявката, трябва да изчакате одобрение от страна на кредитора. Това обикновено отнема кратко време. Ако вашата заявка е одобрена, ще получите парите на посочената от вас банкова сметка в рамките на няколко часа или дори по-бързо.

Кредитът само срещу лична карта предлага удобна и бърза възможност за получаване на финансова помощ в краткосрочен план. Със своята гъвкавост и минимални изисквания, този вид заем е достъпен за много хора. Въпреки това, е важно да бъдете отговорни и да планирате внимателно възстановяването на кредита, за да избегнете прекомерни задължения и проблеми с плащанията.

Вижте още

Бързи кредити Разлог

admin

Кредит за автомобил

admin

Сайтове за кредити

admin