Кредит само срещу лична карта

Бърз онлайн кредит само с лична карта

Това е може би един от най-лесните и бързи начини да вземете някакви пари на заем. Нуждаете се само и единствено от лична карта. Дори изглежда толкова лесно, че хората се чудят дали е надеждно и сигурно и дали няма някаква уловка. Нашият отговор е, че това е в рамките на закона, когато фирмата е лицензирана. На Вас Ви се предоставя една сума пари, която трябва да бъдете в определен срок и при определени условия. С всички тези неща ще бъдете запознати още при кандидатстването за кредита, за да сте наясно с неговото погасяване.

Бърз кредит кредит срещу лична карта кредит без доказване на доход

Тези от вас, които имат спешна нужда от пари, трябва да погледнат за офис на фирма за бързи кредити, в населеното място, в което живеят. Вариант е също да кандидатствате онлайн или по телефона. Вие преценявате как ще ви бъде най-лесно да кандидатствате за кредита, защото не всеки човек може да си позволи да отдели време и да отиде на място в офис на фирмата.

Какво трябва да имате, ако искате да вземете кредит с лична карта? Първото нещо, разбира се, невалидна лична карта. Трябва да сте навършили 18 години и да имате добро кредитно минало. Няма да ви трябва поръчител или документ за доказване на месечен доход.

Тези условия и липсата на специални изисквания са много благоприятни за кредитополучателите. Ако имате съмнения за някоя фирма, винаги можете да я проверите в регистъра на сайта на Комисия за защита на личните данни. Там са публикувани всички лицензирани фирми и банки.

В повечето случаи хората се нуждаят от не големи суми в порядъка до 3-5 хиляди лева. Има вариант и за по-големи суми, но всичко зависи от финансовата институция.

При повечето фирми, ако върнете сумата навреме, няма да ви бъде начислена лихва. И много хора се възползват от тази услуга. Така получавате пари без допълнителни такси към тях. А това може да стане с банков превод, на каса на EasyPay или на място в офиса на фирмата.

бързи кредити

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *