Кредит за медицински служители

Кредит за държавни медицински служители

Ако сте държавен служител, има един специален тип кредит, който е насочен за вас. И то ако сте медицински представител. Размерът на този кредит може да достигне и 10000 лв.

„Токуда Банк Медика“ е една от банките, която го предлага. Там имате възможност за кандидатстване онлайн, чрез формата в сайта, което не отнема много време. Всичко, което се иска от вас, е да сте държавен медицински служител и да имате валидна лична карта. Може да работите в клиника за животни, медицински университет, в оптика, в стоматологичен кабинет – вие няма да имате проблем да получите финансова помощ. Трябва да представите също така трудов договор.

 

Кредити за медицински лица

Едно от най-важните условия да поискате знаем точно от „Токуда Банк Медика“ е лихвата към кредита, която не се променя. Тя остава фиксирана през целия период, докато връщате кредита. Ще отнеме най-много ден, за да бъдете одобрени за кредит. Още на другия ден ще можете да разполагате с вашите пари. Едно от най-хубавите неща на този бърз кредит, е че не ви трябва поръчител.

Можете да поискате дори сума до 15000 лева. Тази сума ще трябва да върнете за 24 месеца. Просто не трябва да надвишавате 65 години, към датата, когато внасяте последната вноска по заема. Годишната лихва за целия период не се променя и варира около 7%. Условията на този кредит са добри, имайки предвид колко бързо стават нещата. Няма да ви се наложи да платите нищо, когато подавате заявлението. Само при настъпили промени по кредита ще се наложи да платите някаква такса и то в размер едва един процент от остатъка на главницата. Такса може да има и ако решите да удължите срока на вашия кредит или ако направите някаква промяна в месечните вноски, например.

“Токуда Банк Медика“ също дава възможност за кредити на еднолични търговци или ЕООД фирми, които са регистрирани у нас и предмета им на дейност е изцяло в република България.

бързи кредити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *