КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Потребителски кредити

Кредит за медицински служители

Кредит за държавни медицински служители

Ако сте държавен служител, има един специален тип кредит, който е насочен за вас. И то, ако сте медицински представител. Размерът на този кредит може да достигне и 10000 лв.

„Токуда Банк“ е една от банките, която го предлага. Там имате възможност за кандидатстване онлайн, чрез формата в сайта, което не отнема много време. Всичко, което се иска от вас, е да сте медицински служител и да имате валидна лична карта. Може да работите в клиника за животни, медицински университет, в оптика, в стоматологичен кабинет – вие няма да имате проблем да получите финансова помощ. Трябва да представите също така трудов договор.

Кредити за медицински лица

Едно от най-важните условия да поискате знаем точно от „Токуда Банк“ е лихвата към кредита, която не се променя. Тя остава фиксирана през целия период, докато връщате кредита. Ще отнеме най-много ден, за да бъдете одобрени за кредит. Още на другия ден ще можете да разполагате с вашите пари. Едно от най-хубавите неща на този бърз кредит, е че не ви трябва поръчител.

Можете да поискате дори сума до 15000 лева. Тази сума ще трябва да върнете за 24 месеца. Просто не трябва да надвишавате 65 години, към датата, когато внасяте последната вноска по заема. Годишната лихва за целия период не се променя. Условията на този кредит са добри, имайки предвид колко бързо стават нещата. Няма да ви се наложи да платите нищо, когато подавате заявлението. Само при настъпили промени по кредита ще се наложи да платите такса и то в размер едва един процент от остатъка на главницата. Такса може да има и ако решите да удължите срока на вашия кредит или ако направите някаква промяна в месечните вноски, например.

„Токуда Банк “ също дава възможност за кредити на еднолични търговци или ЕООД фирми, които са регистрирани у нас и предмета им на дейност е изцяло в република България.

В сайта ни ще намерите цялата необходима информация за всички кредитни институции и предложенията им за кредит. Така по удобен за вас начин ще разгледате всички оферти и ще изберете най-изгодната. Заявете искането на момента онлайн.

Вижте още

Бързи кредити до заплата

admin

Потребителски кредит за пенсионери от ЦКБ – за текущи нужди или обединяване на задължения

admin

Потребителски кредит от FiBank за покриване на текущи нужди

admin