Кредити за хора с лоша кредитна история /цкр

Търсите бързи кредити за хора с лоша кредитна история /лошо цкр

Винаги може да ви потрябват бързи пари. Понякога изникват ситуации, които изискват да реагирате веднага. Много хора разчитат на банки и небанкови фирми да им отпуснат бърз заем, когато им потрябват бързи пари. За това безспорно трябва да имате добро кредитно досие. Това от своя страна повдига въпроса какво трябва да направи човек, за да има добра кредитна история и какво може да се каже за хората, които имат лоша история?


Заем за лица с лошо ЦКР

Ако имате лошо ЦКР много трудно можете да получите заем от банка. Затова пък на помощ идват фирми като Бяла карта, Кредисимо,  Фератум, които отпускат заеми на хора с лоша кредитна история.

Как да изтегля кредит с лошо цкр

Централният кредитен регистър или ЦКР е мястото, където банките и фирмите проверяват миналото на своите клиенти, преди да им отпуснат заем. Регистърът се обслужва от БНБ, където всеки един гражданин може да провери своето кредитно досие. Накратко казано това е мястото, където се отразяват стари задължения, нови такива или текущи. Оттам и банката, от която искате заем, си прави извода дали вие сте коректен платец или пък с вас ще има проблеми. В общи линии, ако искате да имате добра кредитна история, погасявайте редовно текущите си задължения или пък се постарайте да нямате стари задължения.

Хубаво е, преди да тръгнете да кандидатствате за кредит, то да си проверите досието и да изчистите това, което може, за да имате по-облекчена процедура по кандидатстване за кредит.

Съдействие за кредит с лошо цкр

Ако сте човек с лошо ЦКР, по по-добре се обърнете към фирма за бързи кредити, тъй като едва ли някоя банка ще ви отпусне заем, а ако направи, то това ще е при много високи лихви. Фирмите за бързи кредити, които изброихме по-горе, отпускат заеми с по-леки условия. Минусът е, че сумите са по-малки и сроковете за връщане са по-кратки.

 

Още по темата:
– обяви за кредити за хора с лошо кредитно досие
– изчистване на лоша кредитна история
– проверка на кредитна история онлайн
– централен кредитен регистър давност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *