КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити

Кредити за хора с лоша кредитна история / ЦКР

Търсите бързи кредити за хора с лоша кредитна история /лошо цкр?

Винаги може да ви потрябват бързи пари. Понякога изникват ситуации, които изискват да реагирате веднага. Много хора разчитат на банки и небанкови фирми да им отпуснат бърз заем. За това безспорно трябва да имате добро кредитно досие. Това от своя страна повдига въпроса какво трябва да направи човек, за да има добра кредитна история и какво може да се каже за хората, които имат лоша история?


Заем за лица с лошо ЦКР

Ако имате лошо ЦКР много трудно можете да получите заем от банка. Затова пък на помощ идват фирми като Бяла Карта, Кредисимо,  Фератум, които отпускат заеми на хора с лоша кредитна история.

Как да изтегля кредит с лошо цкр?

Централният кредитен регистър или ЦКР е мястото, където банките и фирмите проверяват миналото на своите клиенти, преди да им отпуснат заем. Регистърът се обслужва от БНБ, където всеки един гражданин може да провери своето кредитно досие. Накратко казано това е мястото, където се отразяват стари задължения, нови или текущи. Оттам и банката, от която искате заем, си прави извода дали вие сте коректен платец или пък с вас ще има проблеми. В общи линии, ако искате да имате добра кредитна история, погасявайте редовно текущите си задължения или пък се постарайте да нямате стари задължения.

Хубаво е, преди да тръгнете да кандидатствате за кредит, да си проверите досието и да изчистите това, което може, за да имате по-облекчена процедура по кандидатстване за кредит.

Как да получите кредит с лоша кредитна история?

Подобрете кредитната си история: Първата стъпка към получаване на кредит с лоша кредитна история е да започнете да подобрявате своята кредитна репутация. Погасете текущите си задължения навреме и се стремете да не пропускате плащанията си. С времето, това ще помогне да подобрите кредитната си история и да сте по-атрактивен кандидат за кредити.

Разгледайте различни кредитори: Не се ограничавайте само до традиционните банки. Проучете различни кредитори и финансови институции, които предлагат специализирани кредити за хора с лоша кредитна история. Внимавайте със схеми на измами или изключително високи лихвени проценти и се консултирайте със специалисти, ако се нуждаете от съвет или помощ.

Обърнете се към кредитни посредници: Ако имате затруднения при намирането на подходящ кредитор или не знаете от къде да започнете, можете да се обърнете към кредитни посредници. Те са специализирани компании, които ви помагат да намерите подходящ кредитор, взимат предвид вашите нужди и кредитна история и ви насочват към най-подходящите възможности.

Предимства и недостатъци на кредитите за хора с лоша кредитна история

Предимства

  • Възможност за възстановяване на кредитната си история
  • Достъпност на финансови средства въпреки лошата кредитна история
  • Втори шанс за финансово стабилизиране и подобряване на финансовата си ситуация

Недостатъци

  • По-високи лихвени проценти
  • По-ограничени кредитни лимити
  • По-строги условия за одобрение

Съдействие за кредит с лошо цкр

Ако сте човек с лошо ЦКР, по-добре се обърнете към фирма за бързи кредити, тъй като едва ли някоя банка ще ви отпусне заем, а ако го направи, то това ще е при много високи лихви. Фирмите за бързи кредити, които изброихме по-горе, отпускат заеми с по-леки условия. Минусът е, че сумите са по-малки и сроковете за връщане са по-кратки.

По удобен за вас начин, лесно и бързо проучете възможните варианти за отпускане на кредит в кредитния ни портал. Представили сме условията на всички банки и лицензирани кредитни компании. Изберете и заявете онлайн.

Вижте още

Кредити от частни лица

admin

Видове кредити

admin

Най-ниски лихви за кредит

admin