Кредити за държавни служители

Кредити за държавни и общински служители

Този тип кредити, насочени към държавните служители стават все по-популярни в България, а неговите потребители ползват специални преференции. От „Токуда Банк Медика“ може да се грижа сам за заем онлайн до 5000 лв, е за медицински нужди. Това е по-дебел си за държавни служители които работят в стоматологични, оптични и болнични звена на постоянен трудов договор.

Компании предлагащи заеми на държавни служители

Изгодни кредити за държавни служители

Става въпрос за целеви потребителски кредит за здраве или за други потребителски потребности. Ако сте стоматолог и членувате в българския Съюз на стоматолозите ще можете да се възползвате от услугата „Токуда Медика Овърдрафт”. Този кредит е също за собственици на фирми, както и ветеринари и фармацевти. Достатъчно е да представите само лична карта, за да кандидатствате.

Най-хубавото на този бърз заем е лихвата, тя остава непроменена до неговото погасяване. Такъв кредит може да бъде определен като потребителски. Ще бъдете одобрен на 24 часа и ще можете да разполагате с парите веднага.

Друг таргет на тези кредити за медицинските сестри и болничния персонал. Трябва само да бъдете на договор към съответното звено, за да усвоите кредита, като обезпечение не се изисква.

Сумата, която може да ви бъде отпусната достига до 10000 лв. Компанията преценява за всеки потребител поотделно. Лихвата остава фиксирана за целия период на погасяване, а парите се отпускат в български лева.

Ако кандидатствате за кредит като фирма ще имате срок от две години, да върнете парите. Не трябва обаче е надвишавате 65-годишна възраст до датата, която ще издължите кредита.

Не трябва да плащате никакви такси за разглеждане на документите от Токуда Банк. Ако по време на кредита решите да промените условията, дължите комисионна в размер едва на един процент от главницата.

Обезпечението на тези бързи кредити става единствено като представите договор със здравната каса. Можете да докажете състоятелност и с други видове трудови договори, като по този начин гарантирате на банката, ти ще можете да изплащате кредита.

 

Често задавани въпроси:

Преференциални кредити за държавни служители
Ипотечен кредит за държавни служители
Най-изгодни кредити за държавни служители
Жилищен кредит за държавни служители

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *