КРЕДИТИ 24
Информация Ипотечни кредити Потребителски кредити

Кредити за държавни служители

Жилищни ипотечни кредити за държавни служители

Искате да изтеглите ипотечен кредит като се възползвате от преференциите за държавни служители? Всяка една банка има конкретно изготвена оферта за служители в държавната администрация. По принцип офертите не са обявени, но ако потърсите конкретно предложение, то ще Ви бъде изготвена индивидуална оферта. Разбира се, да получите оферти от всички банки ще отнеме много време, но ние може да Ви помогнем в това отношение. Ще осигурим индивидуални оферти от всички банки и ще направим сравнение на условията. Ще Ви консултираме по всички въпроси и заедно с Вас ще изберем офертата, която е най-подходяща.

Къде са най-изгодните ипотечни кредити за държавни служители?

Дали един кредит е изгоден може да се определи след анализ на всички параметри. Офертите може да се представят от банките като преференциални, но за да се убедите в това разгледайте всяка една подробно и сравнете. Вижте таксите и общото оскъпяване. Също така е важно какви са цените за банково обслужване – такси по сметка, дебитна карта, кредитна карта, онлайн банкиране, смс нотификация и други. Често пъти тези такси са подценявани, но формират един значителен месечен разход. Така, че поискайте информация и за тези такси, за да определите какви ще са общите месечни разходи към банката.

Ако сте служител на МВР, РИОСВ, Здравната каса или друга държавна структура може да се възползвате от специалните предложения на банките.

Отправете запитване към нас и ние ще Ви съдействаме напълно безплатно по всички въпроси свързани с теглене на ипотечен кредит.

Вижте още

Кредитни институции

admin

Ипотечен кредит калкулатор

admin

Лесни кредити

admin