Кредити в Англия

Кредити Англия / Заеми в Лондон

За да вземете кредит в Англия и конкретно в Лондон нямате кой знае какви възможности. Трябва да потърсите местна фирма за кредити и да поискате от нея желаната сума. Ако обаче сте без документи за пребиваване и за работа и ако не успеете да докажете месечен доход, където ще ви бъде отпуснато изключително трудно. А нищо чудно и да ви бъде отказан.

В този случай пред вас остава варианта да се ориентирате към българска компания за кредити която да кандидатствате за заем. И шанса да бъдете одобрени значително се повишава.

Нека да разгледаме различните варианти. Представете си че сте искали кредит от българска компания преди време, но сте изпаднали в несъстоятелност и не сте могли да го обслужвате или сте закъснявали с вноските. След това решавате да потърсите кредит от фирма за кредити в Англия. Може би ще успеете, но твърде вероятно е да ви се наложи запор на вашите сметки, които имате зад граница и да не успеете да надхитрите системата. В дългосрочен план това би ви изиграло лоша шега и дори в грози заплаха от затвор.

Ако имате кредит в Англия и също закъснявате с вноските или не го обслужвате, нещата не се различават особено с тези в България. Дори само ако закъснеете с месец фирмата за кредити или банката мога да предприема срещу Вас производство. Последствията за вас могат да са пагубни – от запор на вашите банкови сметки до отнемане на вашето недвижимо или движимо имущество.

 

ЧЗВ:

Студентски кредити англия
Kaкво е необходимо, за да ви дадат кредит в Англия
Студентски заем за следване в Англия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *