КРЕДИТИ 24
Информация Ипотечни кредити

Ипотечен кредит – от коя банка?

От къде да изтеглите изгоден ипотечен кредит?

Търсите най-изгодните условия за ипотечен кредит? За да се определи коя оферта е най-добрата трябва да се направи сравнение на абсолютно всички параметри по кредита. Как може да стане лесно и бързо след като банките имат различни кредитни продукти и различни условия? Най-бързият начин е да отправите запитване в кредитния ни портал. Ще направим сравнение, ще Ви консултираме по всички въпроси и заедно ще изберем най-добрата оферта.

Изгоден жилищен кредит – от коя банка да изтегля?

За да разберете дали една банка отпуска изгодни жилищни кредити трябва да знаете условията, при които отпуска кредитите. Когато говорим за условия се има предвид цялостните параметри – лихва, такси, обезпечение, процент финансиране, самоучастие в сделката, възрастови ограничения, застраховки, поръчителство, допълнителни условия. Когато сте наясно с всички тези параметри, както и изискванията по отношение на доходите, то ще може да се направи пълноценно сравнение на офертите между банките. След като се сравнят условията може да се направи оценка коя банка отпуска най-изгодните жилищни кредити.

Имайте предвид, че понякога условията, които Ви дават банките са промоционални и са валидни за определен период от време. Също така, когато Ви предоставят конкретни оферти, те също са със срок на валидност обикновено 1 месец. Това означава, че ако се забавите с подаване на искането, то към момента на входиране на документите условията може да са различни. Когато се спрете на конкретна банка, задължително обсъдете и този въпрос.

За получаване на най-изгодни индивидуални условия ние ще Ви помогнем като заявим оферти от всички банки и изберем най-изгодната.

Всичко за ипотечните кредити – важни особености

Тегленето на ипотечен кредит отнема време. Дори и да сте избрали конкретно жилище, което искате да закупите процеса по кандидатстване, разглеждане и отпускане на кредита е дълъг. Има много особености, които трябва да съобразите и които са важни, за да Ви бъде отпуснат кредита. Не е достатъчно само да сте избрали имота, но и трябва да се направи анализ на доходите, кредитоспособността и обследване на обезпечението. Всеки един етап има особености и е необходимо да обърнете достатъчно внимание, за да сте сигурни, че ще получите не просто ипотечен кредит, а кредит при най-изгодни условия.

Понякога в процеса на разглеждане излизат въпроси, които трябва да бъдат обмислени и решени по начин, по който отпускането на кредита няма да Ви обремени допълнително. В зависимост от конкретния случай е възможно да бъдат поставени допълнителни условия, които трябва да бъдат обмислени преди да се подпише договора за кредит. Възможно е в целия процес човек да се обърка от всички изисквания и условия. А получаването на кредита не трябва по никакъв начин да Ви затруднява.

Отправете запитване в сайта ни и кредитен консултант ще Ви съдейства в целия процес по отпускане на кредита. Ще се консултирате напълно безплатно по всички въпроси и ще бъдете спокойни, че ще получите най-добрите условия за ипотечен кредит.

Вижте още

Бърз кредит по телефона

admin

Покупка на недвижим имот с ипотечен кредит

Nina Dimitrova

Ипотечен кредит за апартамент или имот

admin