КРЕДИТ 24/7
Информация

Заеми за студенти – платете разходите за училище набързо

Ако сте студенти, имате много разходи – семестрални такси, общежитие или квартира, сметки, учебници и още много. Особено ако сте в трудна специалност и нямате време да работите, вероятно разчитате само на помощ от родителите си. Но понякога, тези пари могат да се окажат твърде малко за всичките ви разходи. В настоящата статия ще разгледаме няколко варианта как да получите пари на заем.

Студентски заем

Студентските заеми са банкови продукти, които ви позволяват да се запишете в мечтаната специалност на обучение. Някои специалности са изключително скъпи и някои семейства не могат да си ги позволят, особено ако става дума за частно учебно заведение. В такива случаи, много банки ще ви отпуснат нужната сума, като тя ще отиде директно в учебното заведение за покриване на таксите за обучение. В повечето случаи, студентските заеми имат фиксирана лихва, без допълнителни такси и комисионни. Срокът за изплащане е до 10 години след гратисния период.

Бързи кредити

Бързите заеми онлайн са отличен вариант, ако ви трябват пари веднага, но преди да кандидатствате, трябва добре да обмислите за какво точно са ви нужни и как ще ги изплащате. Ако не се справяте с управлението на месечните си финанси, вероятно ще ви е трудно, ако прибавите към тях и такса за изплащане на кредит. Важен съвет за вас е да проучите внимателно всички условия, които небанковите институции предлагат, както и срока за връщане на парите. Добра идея е да се възполвате от максимален срок за изплащане, за да се възползвате от ниска месечна вноска. 

Заеми до заплата

Ако пък сте работещ студент, то може да се възползвате от кредит до заплата. Небанкови финансови институции могат да ви отпуснат определена сума, която да върнете в момента, в който вземете заплатата си. За тези заеми е необходимо да удостоверите кога ви се плаща, което може да стане с последния фиш от работодателя ви или извлечение от банковата ви сметка. В някои случаи, институцията ще поиска директен достъп до банковата сметка, за да изтегли необходимата сума, когато заплатата ви постъпи.

Заем за бригада

Ако сте решили да отидете на студентска бригада, това е отлична идея, защото ще се запознаете с нова страна и култура, докато в същото време, ще изкарате пари. Но, това начинание може да бъде доста скъпо, особено ако заминавате за САЩ, до където самолетните билети струват доста пари. В някои случаи, агенциите които организират бригадата, предлагат свой тип заем, при който изплащате необходимите такси и суми след като се върнете. Тези предложения обаче са ограничени, затова може да ви се наложи да вземете бърз кредит. Достатъчно е да се уговорите за срок, в който сте сигурни, че сте се върнали от бригадата, и ще можете да изплащате сумата.

Вижте още

Кога и как да вземем пари назаем онлайн?

admin

Минимален доход за ипотечен кредит

Nina Dimitrova

Бърз кредит по телефона

admin