Бърз кредит без превод на работна заплата

Търсите бърз кредит без нужда от превод на работна заплата

За да получите потребителски кредит или бързи пари от банка, то вие трябва да имате изрядно кредитно досие, да докажете, че сте надежден платец. Много банки също така искат и да имате поръчител или пък заплатата ви да се превежда по тяхна сметка, за да са сигурни, че вие ще сте коректен с тях. В тази статия ще ви представим топ банки, които не изискват поръчител или работна заплата, за да ви отпуснат заем.

Бърз онлайн заем без превод на работна заплата и поръчител

 

УниКредит Булбанк

Тук не се налага да имате поръчител или заплатата ви да се превежда по сметка на банката. Можете да вземете бързи пари от 500 до 10 хиляди лева, като срокът за погасяване от 3 до 72 месеца.

Получавате бърз отговор до 2 часа. Можете да вземете парите за всякакви потребителски нужди. Единствено ви е необходима личната карта. Кандидатстването става онлайн, по телефона или в клон на банката. Лихвата е фиксирана за целия срок на договора.

ОББ – Обединена Българска Банка

Възможните суми са от 50 до 20 хиляди лева, като сроковете за връщане са от 6 до 60 месеца. Няма нужда от поръчители или работна заплата. Необходимите документи са лична карта и молба за отпускане на кредит.

Лихвата е фиксирана. Можете да внасяте вноските в клонове или на банкомат на ОББ.

Райфайзенбанк

Тук можете да изтеглите пари до 7 хиляди лева, като срокът за връщане е до 7 години. Отговор получавате до 2 часа. Можете да направите онлайн запитване, по телефона или на място. Има такса за разглеждане на документи, месечна такава за обслужване и такса за обслужване на разплащателна сметка.

Лихвата е фиксирана за първата година, след това става променлива.

Фибанк

От тази банка можете да вземете кредит до 50 хиляди лева и да го изплатите в период от 10 години. Необходими документи са лична карта и молба за отпускане на заем. Има такса за разглеждане на документи. Лихвата е фиксирана.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *