Бърз кредит без доказване доход

Спешни заеми без доказване доходи

Фирмите за бързи кредити отдавна са се наложили като любим източник на свежи пари за потребителите изпаднали в нужда. Последните години се забелязва истински бум на подобни кредитни услуги в България. Става въпрос за небанкови институции, които ви предоставят свежи пари без каквито и да било излишни затруднения. Кандидатстването  за бърз кредит без доказване на доход става бързо и лесно, а условията са ясни и прозрачни. Тук няма да ви бъде потърсен поръчител или да имате чисто кредитно минало, както при банките например. Ще ви бъде спестен големия брой документи. Леко негативен е факта, че може би ще вземете пари на по-голяма лихва. Но все пак тези фирми отпускат лесно кредити, а това е добре дошло за вас. Така че съвсем нормално е да имат по-високи лихви, колкото банките.
Кредит без доказване на доход и поръчител

Много лесно може да вземете своя кредит изцяло по интернет, без да доказвате доходи и това е едно от основните предимства на тези кредити. Другия вариант е просто да им се обадите по телефона и да заявите вашия кредит. Вие ще бъдете одобрени на час ти остава само да изберете начин как да си получите сумата.

За да кандидатствате за такъв тип кредит ще ви е необходима единствено и само лична карта. Ще трябва само да представите своята самоличност, след което да изчакате да бъдете одобрени. Това нещо няма как да стане ако искате заем от банка. За там се изисква чисто кредитно минало и купища документи. Ако някога сте имали заем, който не сте погасили навреме, няма да ви одобрят за нов такъв.

Подобни проблеми няма да имате във фирмите за бързи кредити. Също така няма да ви търсят трудов договор или да имате доходи. Голяма част от техните клиенти са безработни или хора които имат спешна нужда от някакви пари.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *