Бързи кредити условия

Интересувате се какви условия предлагат комапнии за бързи кредити

Ако ви трябва спешно неголяма сума пари, навършили сте пълнолетие, имате лична карта и сте с българско гражданство, то бързия онлайн заем е точно това, от което се нуждаете. Преди да кандидатствате, експертите съветват да се уверите, че може да поемете тази отговорност и че няма да надвишите падежа на лихвата). Ако сте сигурни, че имате нужната кредитоспасобност, можете да започнете да правите малко проучване на пазара и да разберете коя небанкова финансова институция отговаря на вашите нужди.


Вижте нашите предложения за кредитни компании

 


Условията за допустимост за бързи кредити в България са следните:

  • Трябва да имате минимална възраст от 18 години (като някои институции изискват да сте поне на 21-23 години);
  • Обикновено максималната възраст е 75 години, но не всички небанкови финансови институции вземат предвид това;
  • Трябва да сте български гражданин;
  • Трябва да имате валиден идентификационен номер (ЕГН);
  • Да имате имейл адрес, за да можете да получите договор;
  • Трябва да попълните правилно данните за контакт (телефонен номер);

Добре е да може да докажете, че имате някакъв минимален източник на месечен доход. Например, дори да нямате работа, ако имате източник на доходи от някакъв вид дейност (при условие че те преминават през банковата ви сметка), тогава имате право и кредитът ще ви бъде отпуснат лесно.

Ако покривате всички критерии, посочени по-горе, следващата стъпка ще ви бъде да преминете към процедурата за получаване на желаните средства.

Небанковите институции са възприели предимствата на улеснените процедури, лесното одобрение и бързото отпускане на средствата до най-малките детайли, което ви дава възможност да избегнете безкрайното чакане по гишета, попълването на анкети, досадни интервюта с банкови инспектори и събирането на купища документи. В наши дни вече има специализирани онлайн платформи, които улесняват този процес и дори вече не е необходимо да подписвате договор, когато теглите кредит.

Преди да вземете окончателното решение, е много важно да помислите дали имате възможността за изплащане на сумата, за която сте мислили да кандидатствате с бързия онлайн кредит.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *