Бързи кредити до 500 лева

Бързи заем до 500 лева доказване на доходи

Голяма част от хората в България търсят кредит в рамките на 500 лв до заплата. Тези кредити са на второ място по популярност веднага след другите видове заеми за суми от 500 лв, като бързите и навременните. При повечето услуги на вас не се осигурява гратисен период, през който ако върнете сумата, няма да ви бъде начислена лихва. Ето списък от няколко фирми, от които можете да вземете такъв заем.

Кредисимо

Кредисимо предлагат кредит до заплата. Дори няма да се наложи да плащате лихва, при положение че го изпратите в срок от 15 дни. Така че ако вземете заем за 500 лв, връщате само тях. Плюс телесното кандидатстване и бързото одобрение, което получавате в рамките на един ден. Нуждаете се само от документ за самоличност и да сте навършили 21 годишна възраст. Ще ви предложат всякакви гъвкави варианти за погасяване. Имате възможност да договарят е месечната вноска и дори да я отлагате във времето.

 

 

CrediNet

От тази фирма можете лесно и бързо да вземете пари през интернет. Вие преценявате на какви вноски да връщате заема. Няма нужда да ходите по опашки и да обикаляте различни офиси. Такса за прием на документи също няма. И тук се възползвате от 15 дневния срок, в който няма да има лихва ако върнете заема. Като условие трябва да бъдете между 18 и 65-годишен и да сте на трудов договор. Изплащат ви парите до час след кандидатстването.

 

 

Мини заем

При тази фирма имате почти същите условия като предходните. Ако не искате лихва ще трябва да вземете заем само до 200 лв. Ще имате един месец да го погасите. Кандидатстването също става и през интернет, одобрението е бързо.

Никога не бързайте, когато ви се налага да взимате бързи кредити. Направете го само в краен случай, когато няма друг вариант да се справите със ситуацията. Фирмите лесно отпускат подобни кредити и често хората се подлъгват. Така, вместо да си помогнете можете да си навлечете неприятности.

 

БЪРЗИ КРЕДИТИ БЕЗ ЛИХВА

КРЕДИТ САМО СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ЗАСТРАХОВКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *