Бързи кредити до заплата

Бързи заеми до заплата без поръчител

Търсите пари, които да покрият спешни нужди до края на месеца или заплатата. Селектирали сме едни от най-добрите предложения за кредит до заплата, като някои от тях с 0% лихва за първи клиенти в рамките на един месец.

В тази статия ще разгледаме предимствата на бързия кредит до заплата и как можете да се сдобиете с него.

Предимства кредитите до заплата:

Без доказване на доходи – много банки искат да можете да докажете доходите си, преди да ви отпуснат кредит.  Това е много важно предимство, ако сте загубили наскоро работата си или пък сте човек, който работи на свободна практика.

Само срещу лична карта и без значение от социалния ви статус – за бърз кредит  до заплата можете да кандидатствате само срещу личната ви карта и без значение дали сте лош или коректен платец. Справка за кредитното си минало можете да получите в регистрите на БНБ.

Онлайн кандидатстване и без лихва – можете лесно и бързо да заявите бърз кредит, чрез онлайн платформата на повечето фирми в тази сфера. Също така, ако сте нов клиент на нов клиент, първият ви заем е без лихва.

Не чакате и връщате толкова колкото сте взели – най-важното предимство може би е, че не е необходимо да се редите на опашка и да чакате с часове, за да се изправите пред кредитния инспектор и той да ви покаже колко не са ви наред документите и как няма да получите заем.  Също много важно е, че при тези кредити не се начисляват допълнителни такси и връщате толкова, колкото сте взели.

Какъв е размерът?

Размерът е най-често до 2000, но можете и да намерите такива, които са и до 6000 лева.  Срокът за връщане обикновено е 15-30 дни. Ако закъсате и не можете да спазите срока, срещу допълнителна такса той може да се увеличи.

Тези кредити са подходящи за хора, които са на пенсия, доходи от наем или работа на свободна практика, както и за напълно безработни. Можете да отидете във всяка една фирма за бързи кредити и да получите заема, от който се нуждаете, само срещу лична карта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *